Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Sajnos alig van tejcsim és...

Sajnos alig van tejcsim és igy ma este adtam a babámnak 1,5%-kos tejet. Nem baj h 1,5 % kos tejet adtam neki? jó neki a 1,5% kos tej?

Figyelt kérdés
8 hetes kislány és nem akarok tejport adni neki
2010. júl. 3. 00:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
88%

Én csak azt nem értem,ha valaki ide be tudja utólag írni,hogy mit csinált,miért nem írja be a keresőbe előtte.1 perc alatt megtudná a választ,adhat-e tejet,vagy nem.

Nem szégyen,ha valaki nem tájékozott,nem kell bántani,csak nézzen utána ha valamit szeretne tenni.

Sok kérdésem volt a tejjel,tápszerrel,szoptatással kapcsolatban,és mindent beírtam előtte.Mindennek utána néztem,ezt kéne tenni másoknak is

2010. júl. 3. 21:15
 22/24 anonim ***** válasza:
34%
Én nem értelek titeket,nem tudtok szoptatni vagy nem akartok? Csak az nem tudd aki nem akar,mivel a női mell nem véletlen és nem dísznek van.Mindenki tudd szoptatni,csak meg kell tanulni és gyakran komoly kitartás és fájdalmakat kell elviselni a szoptatás érdekében.Mindenki aki azt írja nem tudd szoptatni,annyit jelent hogy fontosabb önmaga mint a gyereke.Sok embernek nehezen indul be a tej termelés,van hogy 3 hónap is kell,addig kevésnek tűnik.De csak kevésnek tűnik,valójában annyi van amennyit a baba igényel.Rögtön a szülés után fejni kell,és állandóan.Nekem napi több órám ment el a fejéssel,és őszintén megmondva elégé fájdalmas volt.Tisztában kell lenni azzal,minél többet fejsz vagy szoptatsz annál több termelődik.Oda kell figyelni arra mit eszel és mit iszol.A te táplálkozásod nagyon fontos.A meleg vizes zuhany a mellek ellazítására,a rendszeres masszírozás a csomók kidolgozására,ez mind olyan amit meg kell tanulni.A sok munkának bizony meg van az eredménye,én 2 évig szoptattam és 8 hónap után már úgy keltem fel hogy úsztam a tejben reggelre.Pedig nekem is azt mondták hogy biztos nem jó a tejem azért sír a gyerek.Ekkora baromságot,nagyon buta védőnőkkel találkozhatsz még a kórházban,akik csak leráznak valamivel,és napokig sírhatsz ha hiszel nekik.Én is sírtam hogy majd éhen hal a gyerekem,aztán összeszedtem magam,és eldöntöttem hogy bebizonyítom hogy mindent megadok a picinek.Neki meg minden az anyatej.Boldog,sugárzó mindig nevető kisbaba lett belőle,és ami legfontosabb most 13 éves és még sose volt 2 napnál tovább beteg,sose szedett még semmire gyógyszert mert a megfázást is hamar helyrehozza a szervezte.Hát nem megéri??? dehogy nem,csak tudnod kell neked mi a legfontosabb,sajnálkozni vagy tenni a dolgokért.A szoptatás nem fog magától működni,az nagyon ritka eset.
2010. júl. 4. 11:34
 23/24 anonim ***** válasza:
62%

Kedves utolsó, sokmindenben egyetértek veled! De nem vagyunk egyformák, van aki egyszerűen nem képes végigcsinálni, megtenni mindent a szoptatásért!! Én az első gyermekemnél is sokat küzdöttem a tejért, őt 1,5 évig szoptattam. Most a második babánál még nehezebb a dolgom mert sorozatos mellgyulladásom van,2 hónap alatt már 3 volt. Akinek már volt mellgyulladása tudja, hogy ez egy mennyire fájdalmas, nehezen múló betegség! Az orvosom apasztani akarja a tejem, de én küzdök érte! Csak nem tudom meddig birom. És mindenki mást mond, mit kéne tennem! Ahány védőnőt, szoptatási tanácsadót kérdezek, mindenki mást javasol.Jó lenne ha tájékozottabbak lennének a szakemberek, a tapasztalatlan, kétségbeesett kismamák sokszor nem a megfelelő tanácsot kapják.

Elnézést, hogy nem a kérdésre válaszoltam.

2010. júl. 6. 10:35
 24/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Mire jutottál?

2010. júl. 6. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!