Milyen teát adhatok 3 hetes babámnak?
Ne akarj teát adni neki szomjoltóként, inkább vizet igyon. Hidd el jobban jársz és később örülsz, majd annak, h így döntöttél.
Azonban én inkább azon gondolkodnék mit lehetne tenni azért , h több tejcsi legyen. Hidd el nincs lehetetlen, én szinte a nulláról hoztam vissza, kb.3 nap alatt.Próbálj ki homeós szereket, kezd az urticával, ha ez két -3 nap elteltével sem hoz eredményt válts át a ricinusra és a lac caninumra. napi 3-4x5 golyó kell belőlük. mellette igyál 2-3 bögre édeskömény teát és még ezen felül legalább másfél liter egyéb folyadékot. minden szopi után próbálj fejni éjjel-nappal. eleinte csak keveset tudtam én is , 10-20 miliket,de szinte egyik fejésről a másikig láttam, h egyre több jön le szopi után. Hidd el jobban jársz, ha egy kicsit most küzdessz, h legyen tejed, mert a tápszerezés sokkal macerásabb.
Remélem nem vetted rossz néven, h nem csak a kérdésedre válaszoltam. Kitartást és hosszú szoptatást kívánok!!33hkm, védőnő
Köszönöm a válaszokat!
Akkor marad a víz, ha szükséges.
A tejszaporítással még próbálkozom, de a biztonság kedvéért kiíratjuk a tápit.
víz, vagy kamilla tea.
de az enyém (csak szoptatott baba) kizárólag vizet hajlandó inni, nagy ritkán. a teáktól öklendezett...
a dm-es köménytea mehet neki amúgy, arra németül az van írva, 2 hetes kortól mehet. érdekes mdon magyarul meg 4 hós kor szerepel... ettől tud majd pukizni is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!