Adhatok tejcsit a babámnak amikor csuklik?
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 10:36
1/5 anonim válasza:
Igen.Legjobb módja ha megszoptatod vagy esetleg-ha elfogadja-vizet itatsz vele pl. kiskanálból de ha nemrég szopizott és nem akarod újra mellre tenni vagy nem akar már szopizni add oda neki kanállal.Én nem csinálok vele semmit mert előbb utóbb úgyis elmúlik,ha zavarja elkezd sírni és akkor magától megszűnik a csuklás.Bennünket szülőket jobban zavar a csuklás mint őt.
2/5 xStefix válasza:
Én csak szoptatással próbálkoztam vagy ha nem kellett, akkor vártam, amíg elmúlik.
Akkor is csuklanak a picik, ha fáznak.
3/5 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy a csuklás piciknél élettani jelenség, ahogy erősödik a rekeszizom.
ha adsz a csuklásra, anytejet, vagy vizet, azzal csak lassítod a folymatot, szóval NE ADJ SEMMIT.
A babákat nem zavarja és tényleg elmúlik
4/5 anonim válasza:
Egyetértek a 11:50-nel. Nekem is azt mondta a védőnő, de volt amikor én már adtam neki anyatejet, mert képes volt 3 órát is csuklani, ami már engem idegesített nagyon!
5/5 xStefix válasza:
Na, megkaptam a hivatalos választ a szoptatási tanácsadóktól: nyugodtan lehet szoptani csukláskor, semmilyen kárt, bajt nem okoz. (Mondjuk ezen egyébként is nagyon csodálkoztam volna...) Ha az anyuka jónak látja és a baba is elfogadja, szopi. Persze ha mondjuk tele van a baba hasa és nem kéri, akkor mással érdemes próbálkozni. De semmiképp nem tilos szoptatni (illetve a tápos babákat itatni)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!