Milyen teát adhatok a 2 hetes babámnak ha fáj a hasa és ha nem tud kakilni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 20:07
1/7 anonim válasza:
Gyogyszertarban lehet kapni Babamosoly gyogyteakat. A gyogyszeresz meg tudja mondani, hogy nektek melyikre van szuksegetek. En mindig komenyteat adtam a kicsinek.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Kamilla teát nem jó adni 2 hetes babának?
2010. márc. 7. 20:21
3/7 anonim válasza:
Én Mecsek teát adtam, 1 decit. 2 hósan már 2-3 decit.
4/7 anonim válasza:
Infacol,Espumisan. Én dokim ellenezte a teákat,pedig nagyon hasfájós volt a babám,sokáig.
5/7 anonim válasza:
Állítólag 4 hónapos kor alatt nem ajánlott adni méd babateákat sem. Hasfájásra van az Infacol, bár az nekünk nem vált be. Ami még jó volt, az a homeopátiás szerek. De az igazi befutó a Gripe Water, de azt csak 4 vagy 6 hetes kortól lehet adni (meg kell kérdezni a gyógyszerészt), ez kapormag kivonat, és mindig használt a hasfájás ellen. Amit még tehetsz: Pocaksimi, masszázs, tornáztatás, ringatás.
6/7 anonim válasza:
A kamillatea segít, hogy kakiljon.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. márc. 9. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!