Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Sajnos alig van tejcsim és...

Sajnos alig van tejcsim és igy ma este adtam a babámnak 1,5%-kos tejet. Nem baj h 1,5 % kos tejet adtam neki? jó neki a 1,5% kos tej?

Figyelt kérdés
8 hetes kislány és nem akarok tejport adni neki
2010. júl. 3. 00:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%
Miből gondolod, hogy kevés a tejed?
2010. júl. 3. 12:13
 12/24 anonim ***** válasza:
72%

Te nem vagy normális!!!!!!

Egyébként meg,nem hiszem hogy most derült ki kevés a tejed. Az én kisfiam 4 hónapos,még szopik, de kezdettől volt itthon tápszer,mert hát mi van ha elmegy a tejem vagy kevesebb lesz?Ezért inkább kiírta a doktornő. Inkább legyen itthon fölöslegesen,mint hogy tejet adjak Neki.

Kedves 11:15-ös !

Nem biztos hogy kamu kérdés,mert éppen a múlt héten láttam egy nőt a játszótéren, (ugyan akkor szült mint én) és a babája kezébe nyomta a chipset és azt ette a pici.Gondold el. Ha létezik ilyen,akkor ez a kérdés sem lehet kamu.Sőt!A férjem húga a 3 hetes gyerekét kecske tejjel etette. 19 éves. Normális?

Kedves kérdező!

Vegyél tápszert! De! Szoptasd többször a babádat. Tehéntejet ne adj neki.

2010. júl. 3. 12:22
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is kamu. Vizet nem lehet adni, de tejet igen?
2010. júl. 3. 12:24
 14/24 anonim ***** válasza:
31%
12:22-nek, a kecsketej nem gáz, azt már én is hallottam, hogy lehet, persze gondolom hígítva.
2010. júl. 3. 12:36
 15/24 A kérdező kommentje:
nem kell le offolni senkit és nem kamu kérdés.van tápszere pénzem tápszere de a korházban megundorodot töle.és igenis felforaltam a tejet kedves neti 23
2010. júl. 3. 12:51
 16/24 anonim ***** válasza:
85%

Nem hígította a kecsketejet.

Egyébként vizet lehet adni a babának még ha 2 napos akkor is. A kórházban nekünk kamilla teát adtak,amíg nem indult be a tejem. Nem kapott tápszert.

Hogyan undorodhatott meg? Az éhség, az egy ösztön. Egy csecsemő nem áll le válogatni. Azt sem tudja mit kap.

Ez a Te hülyeséged volt.

2010. júl. 3. 13:09
 17/24 anonim ***** válasza:
84%
igen ,ez sok anyukánál tévhit.az én barátnőm másfél hónapos korától tehéntejjel itatta a gyereket meg rakott bele grízt is egész 6 hónapos koráig.a gyerek egészséges MÉG.amikor mondtam neki h ez nem helyes leugatott h az ő gyereke nem lesz tápszeres meg h mit szólok bele 20 évesen.mondom akkor majd vigyed az ügyeletre ha majd tejalergiával befullad.ennyi.na ezért ne adj neki tehéntejet.felelőtlenség.a tápszerek már profik nem ugy mint régen.
2010. júl. 3. 13:43
 18/24 A kérdező kommentje:
onnan tudom h mondták a korházban mondták h megundorodot a tápszertöl.kedves utolsó nagyon hasznos volt a válaszod és soha töbet nem adok neki tehén tejet.nagyon szépen köszönöm
2010. júl. 3. 13:54
 19/24 anonim ***** válasza:
78%
Sokféle tápszer van (az ízük is kissé különbözik), érdemes végig próbálni, ha végképp nincs anyatej. A tehéntej összetételénél fogva nem alkalmas arra, hogy a babádnál helyettesítse az anyatejet. A tápszer sokkal inkább hasonlít az anyatejre, bár az sem ugyanaz. Kérdezd meg, hogy a kórházban milyet kapott a babád és vegyél másfélét, persze korának megfelelőt. Nekünk mázlink van, mert felénk már nem kapnak tápszert a gyerekek a kórházban. Végső esetben nyúlnak a cumis üveghez inkább pohárból itatják őket. Vagy forralt és lehűtött vizet adnak (még anya pihen), vagy más anyának a "tisztított" tejét(ha nagyon nincs tej). A tehéntejet tiltják és ha nagyon muszáj akkor az orvos választ tápszert és írja receptre, s ha a babának nem jó ír másfélét. Kicsi az esélye egyébként, hogy egy baba megundorodjon az ételtől, valószínűbb, hogy nem volt éhes, vagy szívesebben fogyasztja a sokkal változatosabb íz világú anyatejet.
2010. júl. 3. 14:25
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem lett baja???Hogy tud megundorodni a táptól???Mit csináltak vele a kórházban???A tejpor és a tápszer nem ugyanaz úgyhogy tejport és tartós tejet se adj neki a biztonság kedvéért.Igaz a mi anyáink ittak tehéntejet ennyi idősen de nem is volt ennyi betegség mint most.Na meg kitudja miből is van az a tej.Vegyél tejszaporítókat és próbálj meg ne idegeskedni.Nekem is kevés a tejem de már beletörődtem én hozzá táplálok már.
2010. júl. 3. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!