Hogyan szüntessem meg a gyulladást a mellemben?
Egyik mellem jobb oldala teljesen piros. Csomók is vannak benne.
Viszont a mellbimbóm végén egy fehér foltot vettem észre mintha oda gyűlt volna a tej, de nem jött ki, mert csak akkor láttam mikor nyomtam (kézzel fejtem)
Másnap le tudtam arról a tejcsatornárol szedni hámlást. Most már szabad a járat, de mintha most már sebes lenne. (egyébként egy nyilásról beszélek a - a négy, ötböl - a mellbimbó végén)
Szabad a járat mégsem jön belőle a tej, vagy ha mégis akkor alig alig és gennyes.
Hogyan szüntessem meg a gyulladást azon a részen és maszirozzam ki a csomókat, hogy ha nem jön belőle a tej? A többi járat teljesen szabad. Van valakinek valami ötlete?
Orvos
Nekem is ez van
Be is lázasodtam
Kaptam antibiotikumot amivel lehet szoptatni
3. Nap már nem piros
Csomót érzem
Jegeltem is
Tejem ma estére helyreállt ( 2. Nap csökkent)
3. Vagyok
Nekem nem gennyes
Gennyes tejet nem szabad a babának adni
Antibiotikum kell
Ha nem, akkor tályog keletkezhet, amit műtéttel tárnak fel
Szopis tanácsadó.
Nekem 3x volt, de ha steril a gyulladás, nem kell antibiotikum.
3-4 nap alatt múlt el.
Meleg vízes zuhany közben masszíroztam,mindig a bimbó irànyána, annyj nyomással, a.ennyit elviseltem. Utána szopi, szopi, szopi. És közben is lehet masszírozni, simítani kis nyomással a bimbó irányába.
Nem írtad mennyi idős a babád, de ha tudod a hátáry fektetni mert még úgy marad, akkor négykézláb térdeljfölé és úgx szoptasd, mert a gravitáció is segít. A baba álla legyen a csomó irányába, mert azon a részen szív legerősebben.
Szia!
Én olyankor veszek egy meleg vizes fürdőt, hogy felpuhuljon a mellem. Azután abból etetem meg a babát. Másnapra elmúlik a gyulladás, a láz is lemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!