Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan szüntessem meg a...

Hogyan szüntessem meg a gyulladást a mellemben?

Figyelt kérdés

Egyik mellem jobb oldala teljesen piros. Csomók is vannak benne.

Viszont a mellbimbóm végén egy fehér foltot vettem észre mintha oda gyűlt volna a tej, de nem jött ki, mert csak akkor láttam mikor nyomtam (kézzel fejtem)

Másnap le tudtam arról a tejcsatornárol szedni hámlást. Most már szabad a járat, de mintha most már sebes lenne. (egyébként egy nyilásról beszélek a - a négy, ötböl - a mellbimbó végén)

Szabad a járat mégsem jön belőle a tej, vagy ha mégis akkor alig alig és gennyes.

Hogyan szüntessem meg a gyulladást azon a részen és maszirozzam ki a csomókat, hogy ha nem jön belőle a tej? A többi járat teljesen szabad. Van valakinek valami ötlete?

2018. dec. 29. 19:31
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Prvos
2018. dec. 29. 19:34
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
*orvos
2018. dec. 29. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Orvos

Nekem is ez van

Be is lázasodtam

Kaptam antibiotikumot amivel lehet szoptatni

3. Nap már nem piros

Csomót érzem

Jegeltem is

Tejem ma estére helyreállt ( 2. Nap csökkent)

2018. dec. 29. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha már gennyes, arra biztosan kelleni fog antibiotikum is, így mindenképp menj orvoshoz.
2018. dec. 29. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:

3. Vagyok

Nekem nem gennyes

Gennyes tejet nem szabad a babának adni

Antibiotikum kell

Ha nem, akkor tályog keletkezhet, amit műtéttel tárnak fel

2018. dec. 29. 21:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Szopis tanácsadó.

Nekem 3x volt, de ha steril a gyulladás, nem kell antibiotikum.

3-4 nap alatt múlt el.

Meleg vízes zuhany közben masszíroztam,mindig a bimbó irànyána, annyj nyomással, a.ennyit elviseltem. Utána szopi, szopi, szopi. És közben is lehet masszírozni, simítani kis nyomással a bimbó irányába.

Nem írtad mennyi idős a babád, de ha tudod a hátáry fektetni mert még úgy marad, akkor négykézláb térdeljfölé és úgx szoptasd, mert a gravitáció is segít. A baba álla legyen a csomó irányába, mert azon a részen szív legerősebben.

2018. dec. 29. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Én olyankor veszek egy meleg vizes fürdőt, hogy felpuhuljon a mellem. Azután abból etetem meg a babát. Másnapra elmúlik a gyulladás, a láz is lemegy.

2019. jan. 1. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Bzsuzsy, gennyel itatod a gyereked? O.o
2019. jan. 1. 18:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én tejem nem volt gennyes. Nyilván nem adnék neki, ha gennyes lenne.
2019. jan. 1. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!