Vesemedence gyulladast hogy veszeltetek at?
Iszonyatosan faj, csak a jobb oldalam, de mar levegovetelnel is. Ugyeletre mentunk be, mert nem birtam tovabb, megultrahangoztak, baba lubickol, tok jo el van, a vesem katasztrofa. A doki azt mondta, hogy tozegafonyat szedjek es igyak sokat, ha rosszabbodik (mert fog) akkor antibiotikum. (2 oraja tortent)
Remegek a fajdalomtol, panadol edeskeves. Valakinek tipp?
Hívd fel az orvosod,mi ezen nem tudunk segíteni.
Az a baj,hogy ez egy olyan komoly gyulladás,amit nem lehet otthon kezelni.
De miért nem mentél időben orvoshoz? Akkor írtak volna fel antibiotikumot és nem jutottál volna el idáig.
Ilyenkor azonnal orvos és azonnali antibiotikum kúra. Egyébként javasolt vénásan kórházba, ha ennyire nagy a baj!
Nogyogyaszati ugyeletre mentunk be, 2.sz noi klinika. Elotte azt hittuk, hogy meghuztam a hatamat, fekudtem, pihentem a vedono is ezt mondta, hogy az izmok miatt faj,de tegnap delutan ugy kezdett el fajni, hogy meg se mozdultam. Haziorvos,o beutalt neurologushoz, o azt mondta nem tipikus lumbago, lehet vesemmel van baj, hetfon jojjek laborba es uh-ra.
Hazajottunk, rosszabb lett, irany a 2.sz klinika, ott mondtak. Orbosom nincsen, maganrendelesre jarok terhesgondozasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!