Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy szüntessem meg a tejemet?...

Hogy szüntessem meg a tejemet? Mivel lehet elérni, hogy ne legyen?

Figyelt kérdés
2017. jún. 30. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Nem szoptatsz
2017. jún. 30. 09:11
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Van rá gyógyszer, de azt nem tudom pontosan kitől kell kérni. Vagy a nőgyógyász vagy a gyerekorvos írja fel szerintem.
2017. jún. 30. 09:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg szoptatsz, addig termelődik. Ha fokozatosan választod le a gyereket (pl. már 1-2 éves vagy már csak napi 1x szopott), akkor nincs tennivalód. Ha hirtelen választottad le bármi miatt, akkor lehet, hogy néha fejned kell még, ha feszül, fáj, de csak annyit, hogy ne gyulladjon be. Ha ez pár hét alatt nem használ vagy mégis begyullad, gyógyszert kell kérned a nőgyógyásztól. Más esetben normálisan a maradék tej lassan felszívódik. A hormonjaid meg fél-két év között fognak annyira helyreállni, hogy már nyomásra se jöjjön belőlük egy csepp se, addig normális, utána ha még zavar, mert mondjuk olykor magától elindul, menj orvoshoz. De sűrűn ne nyomogasd, mert az inger fenntartja a tejtermelést.
2017. jún. 30. 09:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Urtica urens 30 CH - homeopátás bogyó, 2 nap után már éreztem a hatását. Kb. 2x-3x kellett még fejnem, mikor éreztem, hogy nagyon feszít.
2017. jún. 30. 11:02
 5/7 Execlor ***** válasza:
0%
férj?
2017. júl. 1. 21:50
 6/7 NudlikA9553 válasza:
Nelégi hülye tesó/tesina inkább adel ebayen
2017. júl. 2. 21:52
 7/7 anonim válasza:
ess teherbe
2017. júl. 5. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!