Hogyan? Mivel lehet fogyni szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Van egy homeopátiás szer, a neve cefamadar, azt lehet szedni szoptatás alatt? (Kérdeztem már netes szakértőt, de állandóan olyan választ adnak, ami a neszesemmifogdmegjól kategória) És elvileg ott a reduce fet fast, ami állítólag csupa természetes anyagot tartalmaz... Ki merjem próbálni valamelyiket, vagy várjam meg még beleőrülök a túlsúly okozta depresszióba????2010. jún. 24. 23:23
1/3 anonim válasza:
A legjobb a 90 napos dieta. Nem kerul a szervezetedbe idegen anyag, igy nem kell aggodnod, hogy mit adsz at a kicsinek. Raadasul nem kell ehezned, minden fontos tapanyagot bejuttatsz a szervezetedbe, megis hatasos.
2/3 anonim válasza:
Kerüld a cukrot, tésztát, kenyeret, fehér rizst, krumplit, zsírt, margarint vajt, zsíros húsokat.
Sok sovány húsi pulyka, csirke mell ,comb párolva, grillezve, föve zöldségek úgyanigy.
3/3 anonim válasza:
Teljesen megértelek, ugyanebben a cipőben jártam. 90 napossal fogytam 8kg-ot 2.5 hónap alatt a szoptatás alatt, és nem ment el a tejem. Igaz, már csak reggel-este szopizott a kisfiam. Víznapot nem tartottam, és nagyon sok folyadékot ittam a diéta alatt. Heti 0.5-1kg-ot fogyhatsz le szoptatás alatt, ha többet fogysz, túl sok méreganyag szabadul fel egyszerre, ami viszont bekerül a tejbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!