Két hónapos kisfiam van, még javában szoptatok és valószínű, hogy még egy darabig fogok is, de nagyon szeretnék fogyni... Tudom, hogy szoptatás alatt nem nagyon érdemes koplalni, mert elapadhat a tejem.
Legfőképp a csípőmön és a hasamon levő plusz kilók zavarnak! Hogy szabadulhatnék meg tőle??? Konditermet ne javasoljatok, mert se időm, se pénzem nincs rá...sajnos...
Előre is köszi a válaszokat!
2010. ápr. 27. 09:58
1/6 maundrel válasza:
nem igazán értem a kérdést. én úgy tudom hogy azok az anyukák akik tudnak szoptatni azok le tudnak fogyni könnyen, hiszem a szoptatás rengeteg kalóriát emész fel, és inkább azok vannak gondban akik nem tudnak szoptatni, azoknak nagyon sokat kell "szenvedni" mire lefogynak. (de én ez csak hallottam/olvastam több helyről, szóval nem tapaszatalatból beszélek) :D
2010. ápr. 27. 10:12
2/6 anonim válasza:
Szióka
ha nagyon nincs időd, meg pénzed, én a sétálást javaslom, szép idő van már és a babábnak is jót tezs napi 1 óra séta, és az neked is jó edzés. Fokozatosan lemegy majd minden nyugi,arra figyelj, hogy ha majd már nem szoptatsz annyit akkor a kalóriabevitel is kevesebb legyen, így vissza sem kúszik a leadott kiló. Sok sikert és gratula a manócskához!
2010. ápr. 27. 10:16
3/6 anonim válasza:
sok séta a babával, és semmi édesség, az úgysem kell a szoptatáshoz. egyél inkább sovány húsokat sok zöldséget, gyümölcsöt, de persze ne éhezz, egyél rendesen. és rengeteg rengeteg folyadék!
2010. ápr. 27. 10:57
4/6 anonim válasza:
Nagyon sok folyadék, sok husi és zöldség, gyümölcs. Persze kell egy kis szénhidrát is, úgyhogy azért egyél köretet is, meg kenyeret.
Nagyon kevés vagy semmi édesség.
Inkább napközben egyél többször, és este már ne, vagy csak nagyon keveset.
Sok-sok séta a picivel!
És igen, a szoptatás is rengeteg kalóriát elvisz!
2010. ápr. 27. 12:04
5/6 anonim válasza:
hát nekem nem vett el semmi kalóriát. 16 hós a babám, és még cicizik, de én egy grammot nem fogytam, mióta megszületett. igaz nem is híztam, de nem is zabáltam mellette. én olyan alkat vagyok, hogy csak sporttal menne le vagy drasztikus koplalással, de nem tudom kire bízni a csemetémet, koplalás meg szóba se jöhet ugye. nem javaslom a szénhidrátmentes táplálkozást se, mert az bizony kell a tejtermeléshez is.
2010. ápr. 27. 15:52
6/6 anonim válasza:
nekem 2 hónapos a picim és én sem fogytam sőt 2 kilót fel is szedtem....az egész terhsesség alatt 8 kilót híztam abból 5 szülés után lement, azóta nemhogy fogynék,hanem hízom. SZóval ez a fogyunk szopi alatt nekem semjött be..(:(:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!