Lehet sportolni szoptatás alatt? Lehet fogyni szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
főként a hasamról szeretném ledolgozni a zsírt, de van bennem egy félsz, ha túlzottan megerőltetem magam elapad a tejem egy idő után. kevés ez a napi 30 perc torna úgy látom, annyit érek csak el vele hogy nem hízom tovább. koplalni meg nem merek nyílván.2010. ápr. 21. 16:00
1/2 anonim válasza:
Én már több mint 2 hónapja 1 órát sportolok naponta és hogy mozogni lehet azt alá tudom támasztani, mert nem csökkent a tejem, és semmi baja vele a lányomnak (6hós) mióta sportolok. De hogy fogyni hogyan lehet az számomra is rejtély. A szokott bevált diétámat nem tudom tartani mivel akkor drasztikusan lecsökken a tejem.
Így én jelenleg várakozó állásponton vagyok és irigykedek akinek csak úgy lemegy szopi alatt a felesleg:)
2/2 anonim válasza:
Szoptatás alatt olyat sportot nem szabad "űzni" amiben megizzadsz,mert a méreganyagok kiválasztódnak a tejben!
Én is küszködöm a fogyással! Mondjuk nekem nincs napi egy órám a tornára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!