Mit csináljak? Megutáltam ezt az egész szoptatás témát. Utálok szoptatni
1 hete szültem természetes úton.
Van egy fájó gátsebem.
Meg se nézem tükörben inkább.
Tejem az a 2 napon lett de csak kevesett szopott a baba sírt kevés volt neki.
Vékony is vagyok 53 szüléskor azóta 49 kg.Le vagyok terhelve a baba körüli teendőkkel.
És bevallom amikor mellen van a kisbabám nagyon diszkomfort érzésem van utálom vállalom ha sz ar anyáznak de nem megy.
A védőnő jött hogy akkor fejjem de ez még rosszabb kínlódok akkor is max ilyen 20 ml jön le elfáradok a kezem is egyszerűen az egész egy kényszeres kínlódás számomra.
Sokkal egyszerűbb a tápszer és megváltás hogy hála az égnek van kitalálták és már megoldásként tekintek rá
Szar anya leszek attól mert tápszert adok neki
persze megkapja azt a kis kevés anyatejet is
de már belefáradtam hogy ezzel kínlódjak hogy a saját testem nyüstöljem
a babának kiegyensúlyzott fitt anya kell nem egy idegroncs akit kellemetlen érzés fog el mikor a baba szopizik..
1 hete szültél, adj magatoknak időt!
Én is utáltam a szoptatást! császáros voltam, a gyerek 4 napig csak nyűglődött rajtam, de nem volt tejem. Mire 4. nap beindult a tej (konkrétan felkeltem az ágyból és már a térdemnél csurgott két lépés után), a gyerek elutasította a cicit, besárgult, aluszékony is lett. Nekem meg egekbe szállt a vérnyomásom, el is vették a gyereket, max fekve nézegethettem. 5. nap a csecsemősöknek bőgtem, hogy éhezik a gyerek, adjanak neki tápszert. 7. nap apa sos bimbóvédőt vett, mert nem tudott "rácuppanni", már ki volt sebesedve a cicim. Bimbóvédő sem volt jobb.
ekkor mentünk haza, tápszer recepttel. első éjjel a gyerek non-stop cicin volt, csak sírt, közben tápszert kevertünk (a jó édes anyjába, aki kitalálta azt a használati utasítást, hogy forrald fel a vizet, majd hűtsd vissza 50 fokra... fél kézzel, hajnali 3kor esmmi alvással gyerek a csöcsön... azt hittem az egészet úgy ahogy van, a kukába vágom.). Tápszer nem kellett, ellenben cici egész éjjel, reggelre fogyott 30-at (ekkor mértem utoljára).
A cicim az első 5 hónapban kb végig sebes volt, minden szoptatáskor üvölteni tudtam volna a fájdalomtól.
4x volt mellgyulladásom, a csak piros-meleg-otthonmegoldom-tól kezdve egészen addig, hogy véres, gennyes tej jött belőle (utóbbi esetén már 10 hónapos gyerekem volt)... a gyerekem mégis 13 hónapos koráig nagy cicista volt... és én meg szimplán megadtam neki a legjobbat, amit csak tudtam.
De utáltam szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!