Mit csináljak? Megutáltam ezt az egész szoptatás témát. Utálok szoptatni
1 hete szültem természetes úton.
Van egy fájó gátsebem.
Meg se nézem tükörben inkább.
Tejem az a 2 napon lett de csak kevesett szopott a baba sírt kevés volt neki.
Vékony is vagyok 53 szüléskor azóta 49 kg.Le vagyok terhelve a baba körüli teendőkkel.
És bevallom amikor mellen van a kisbabám nagyon diszkomfort érzésem van utálom vállalom ha sz ar anyáznak de nem megy.
A védőnő jött hogy akkor fejjem de ez még rosszabb kínlódok akkor is max ilyen 20 ml jön le elfáradok a kezem is egyszerűen az egész egy kényszeres kínlódás számomra.
Sokkal egyszerűbb a tápszer és megváltás hogy hála az égnek van kitalálták és már megoldásként tekintek rá
Szar anya leszek attól mert tápszert adok neki
persze megkapja azt a kis kevés anyatejet is
de már belefáradtam hogy ezzel kínlódjak hogy a saját testem nyüstöljem
a babának kiegyensúlyzott fitt anya kell nem egy idegroncs akit kellemetlen érzés fog el mikor a baba szopizik..
És azt hozzáteszem hogy az egész családom ezzel bszogat.
Legszívesebben ki futnék a világból tőlük.
1 hét után eleged van?
Te aztán nem vagy valami kitartó...
Mondom ezt úgy, hogy szerintem semmi baj nincs a tápszerrel ha valaki nem tud szoptatni. Na de 1 hét azért még nem túl sok idő.
Mielőtt teljesen feladod azért én még hívnék egy szoptatási tanácsadót, lehet hogy a segítségével ráéreznél. Ha meg nem, hát akkor valóban ott a tápszer.
Alig volt tejem, iszonyat fájdalmas volt a szoptatás, ezért kiegészítésként az én babám is tápot kapott. De azért komoly, hogy ennyire elenyésző idő telt el, és kivagy. Hónapokig fejtem, éjszaka is keltettem magam, mégha a baba nem is ébredt fel, ittam-ettem minden szart (tea, görögszéna, stb), hogy legalább a napi 100 ml meglegyen.
Én tudom, hogy fárasztó, de még sok ilyen lesz sajnos. Ha ennyire zavar, akkor tápszerezz, azzal sincs semmi gond, én is azt kaptam anno. A probléma inkább az, hogy könnyen feladod, és ha ez nálad jellembeli sajátosság, akkor ez nem vetít jó fényt a későbbiekre.
Szegény baba!
Kajája lesz, de Anyja nem.
Hogy a banatba nem unjatok ezt a sok nyavajgast a szoptatas korul... Minden napra jut ilyen no.
En evekig szoptattam. Harom gyerekem van. Soha nem fejtem. Es nem, nem adtak konnyen nekem sem. Nekem is sajogtak a gatsebeim mindharomszor.
Majd kínlódsz azzal, amikor hajnalban kelni kell, rázogatod a tápszert, a baba már ordít, aztán meg nem alszik, mert felheccelte magát.
Elsővel sajnos ezt csináltam én is, a másodiknál nem adtam fel, szoptattam. Mennyivel egyszerűbb félálomban mellre tenni, aztán 5 perc, és alszunk tovább!
Nem tudom, mit rontottam el a tápszerrel, hogy mindenkinek kényelmesebb, csak én éltem meg szenvedéskènt. De a szoptatásnál praktikusabb dolog szerintem nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!