Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak? Megutáltam ezt...

Mit csináljak? Megutáltam ezt az egész szoptatás témát. Utálok szoptatni

Figyelt kérdés

1 hete szültem természetes úton.

Van egy fájó gátsebem.

Meg se nézem tükörben inkább.

Tejem az a 2 napon lett de csak kevesett szopott a baba sírt kevés volt neki.

Vékony is vagyok 53 szüléskor azóta 49 kg.Le vagyok terhelve a baba körüli teendőkkel.

És bevallom amikor mellen van a kisbabám nagyon diszkomfort érzésem van utálom vállalom ha sz ar anyáznak de nem megy.

A védőnő jött hogy akkor fejjem de ez még rosszabb kínlódok akkor is max ilyen 20 ml jön le elfáradok a kezem is egyszerűen az egész egy kényszeres kínlódás számomra.

Sokkal egyszerűbb a tápszer és megváltás hogy hála az égnek van kitalálták és már megoldásként tekintek rá

Szar anya leszek attól mert tápszert adok neki

persze megkapja azt a kis kevés anyatejet is

de már belefáradtam hogy ezzel kínlódjak hogy a saját testem nyüstöljem

a babának kiegyensúlyzott fitt anya kell nem egy idegroncs akit kellemetlen érzés fog el mikor a baba szopizik..

2018. júl. 19. 16:11
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

És azt hozzáteszem hogy az egész családom ezzel bszogat.

Legszívesebben ki futnék a világból tőlük.

2018. júl. 19. 16:12
 2/24 anonim ***** válasza:
33%
add el
2018. júl. 19. 16:14
 3/24 anonim ***** válasza:
48%

1 hét után eleged van?

Te aztán nem vagy valami kitartó...

Mondom ezt úgy, hogy szerintem semmi baj nincs a tápszerrel ha valaki nem tud szoptatni. Na de 1 hét azért még nem túl sok idő.

Mielőtt teljesen feladod azért én még hívnék egy szoptatási tanácsadót, lehet hogy a segítségével ráéreznél. Ha meg nem, hát akkor valóban ott a tápszer.

2018. júl. 19. 16:15
 4/24 anonim ***** válasza:
39%
1 hét után kiakadtál??? Mi lesz később?? Éjszakázni kell majd a babával akkor inkább örökbeadod mert diszkomfort érzésed lesz?? Az eleje mindenkinek fáj és mindenkinek kevés a teje..nem is kell sok a babának. Hívjál szoptatási tanácsadót, nagyon sokat tudnak segíteni és hamar átlendítenek a kezdeti nehézségeken. És nehogy azt hidd, h a tápszerezés leanyálom.
2018. júl. 19. 16:31
 5/24 anonim ***** válasza:
94%
Akkor nem szoptatsz és kész, mit kell ezen kiborulni?
2018. júl. 19. 16:38
 6/24 A kérdező kommentje:
Utolsó:szerinted amikor mindenki elvárja tőled hogy szoptasss és megköveznek ha nem tudsz akkor mit csinálsz?
2018. júl. 19. 16:46
 7/24 anonim ***** válasza:
76%

Alig volt tejem, iszonyat fájdalmas volt a szoptatás, ezért kiegészítésként az én babám is tápot kapott. De azért komoly, hogy ennyire elenyésző idő telt el, és kivagy. Hónapokig fejtem, éjszaka is keltettem magam, mégha a baba nem is ébredt fel, ittam-ettem minden szart (tea, görögszéna, stb), hogy legalább a napi 100 ml meglegyen.

Én tudom, hogy fárasztó, de még sok ilyen lesz sajnos. Ha ennyire zavar, akkor tápszerezz, azzal sincs semmi gond, én is azt kaptam anno. A probléma inkább az, hogy könnyen feladod, és ha ez nálad jellembeli sajátosság, akkor ez nem vetít jó fényt a későbbiekre.

2018. júl. 19. 16:49
 8/24 anonim ***** válasza:
15%

Szegény baba!

Kajája lesz, de Anyja nem.

2018. júl. 19. 16:53
 9/24 anonim ***** válasza:
25%

Hogy a banatba nem unjatok ezt a sok nyavajgast a szoptatas korul... Minden napra jut ilyen no.

En evekig szoptattam. Harom gyerekem van. Soha nem fejtem. Es nem, nem adtak konnyen nekem sem. Nekem is sajogtak a gatsebeim mindharomszor.

2018. júl. 19. 17:04
 10/24 anonim ***** válasza:
57%

Majd kínlódsz azzal, amikor hajnalban kelni kell, rázogatod a tápszert, a baba már ordít, aztán meg nem alszik, mert felheccelte magát.

Elsővel sajnos ezt csináltam én is, a másodiknál nem adtam fel, szoptattam. Mennyivel egyszerűbb félálomban mellre tenni, aztán 5 perc, és alszunk tovább!

Nem tudom, mit rontottam el a tápszerrel, hogy mindenkinek kényelmesebb, csak én éltem meg szenvedéskènt. De a szoptatásnál praktikusabb dolog szerintem nincs!

2018. júl. 19. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!