Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy szoktassam le a 4éves...

Hogy szoktassam le a 4éves kislányomat a cicizésről?

Figyelt kérdés
Napközben nem kéri,nagy ritka ha igen,de este igen úgy alszik el és éjszaka is sokat cicizik.Már elég kellemetlen,mert már nagyon érzékeny na meg a harapások.
2018. márc. 12. 20:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Ezt 2 éve kellett volna elkezdeni...
2018. márc. 12. 21:00
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Ismerős úgy csinálta hogy citromlevet kent a mellére és azt mondta a gyereknek hogy megromlott
2018. márc. 12. 21:06
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

ahogy a pelenkáról...

Kérdezd meg a démonokat, biztos segítenek, de csak ha becéz a párod (ezek a két nap alatt kiírt kérdéseid zanzásítva...)

2018. márc. 12. 21:14
 4/11 anonim ***** válasza:
15%
Én elalvàshoz egyelőre hagynàm, az èjjelivel kezdenèm. Kipróbálhatnád a következőt:Mikor kèri a cicit, szólj, hogy mindjàrt. Vàrj egy kicsit, hàtha visszaalszik anélkül. Ha megint kèri, szòlj, hogy mindjàrt, ès simogasd meg a hàtàt. Ha ezután is kèri, csak akkor szoptasd meg. Egyèbkènt mindig sokat cicizik éjjel? Ha csak időszakos, akkor lehet, hogy valami betegsèg bùjkàl benne.
2018. márc. 12. 21:15
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
18éves koráig csak leszokik, addig meg csak kibírod, nem??
2018. márc. 12. 21:21
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Én 16 hónapos korban szoktattam le,mert megszületett a tesója,és neki nem maradt volna semmi :) mivel a tàpszert útálta a lányom, azzal kentem be. Amikor cicit kért,bekapta,abban a pillanatban kiköpte. Mondtam neki hogy már nem.jó, rossz az íze. Többé nem kérte. Azóta tejet iszik, de rengeteget.
2018. márc. 12. 22:09
 7/11 Kitti85 ***** válasza:
Mikor 3 éves lett pontban akkor hagytam el. Alváshoz kellett még neki. Egyszerűen elmondtam neki hogy vége, már nagy fiú nem lesz többet cici. Este hozzám bújva aludt el és nem volt gond. 4 évessen már abszolút értelmes ahhoz hogy ezt megértse. Estére legyen csepegés mentes kulacsban víz nála ha szomjas tudjon inni.
2018. márc. 13. 10:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy négyévessel ezt már meg lehet beszélni. Biztos nem lesz könnyű, de már akkor is lehet rá szavakkal hatni, megbeszélni, hogy anyának ez már nem esik jól, és nyugodtan bármikor jöhet odabújni hozzád, de a cici már a ruhában marad.
2018. márc. 13. 23:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi aki a kérdéssel kapcsolatban írt.3/8nak írnám h nem két nap alatt kérdeztem ezeket de ha valami nem tetszik nem kötelező ide írnod írj más kérdés alá.5/8nak pedig csak annyí h biztos teis 18 évesen szoktál le.
2018. márc. 14. 00:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem a valagamat vakargatom hanem a kislányom kedvében járok,mivel ez nem ártalmas neki.Nem így kell reagálni ha neked nem tetszik valami. Eléggé beteges és még e védönő is azt mondta ha nekem nem teher akkor nyugodtan szoptasam. Nem kötelező írni ám főleg nem ijedt.
2018. márc. 14. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!