Dagi2589 kérdése:
Hogyan szoktassam le a kislányomat a ciciről?
Figyelt kérdés
muszáj leszoktatnom mert van egy kis betegségem ami NEM ÁRTALMAS A KISLÁNYOMRA. csak olyan gyógyszert írtak amit szoptatás alatt nem szabad és addig nem is használom de már kellene.a kislányom 1,5 éves nem cumisüvegezik és nem cumizik.ha inni kell neki akkor pohárból iszik ami ritka.szinte egész nap cicin lenne.hogyan szoktassam le?tapasztalatok? SEGÍTSETEK LÉCI2014. dec. 27. 21:04
1/4 anonim válasza:
talán, ha bekened valami rossz ízű kencével a melled akkor leszokik, én nem próbáltam, de többeknek bevált, megromlott a tej:), az enyém most lesz 4 de még nem szokott le
2/4 anonim válasza:
Egyik ismerősöm ugy szoktatta le a 2 éves fiát higy citrom level béke te a ciciét, és mondta hogy elromlott, vagy megromlott a cicim/ tejem :D annyira savanyú volt hogy kb 2-3 x még be próbálkozott a kisfiú végül abbahagyta :D egy próbát megér . Kicsit drasztikus nak hangzik , de ezzel nem kell sokat szenvedni ! :)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ma ki is probálom léci szorítsatok!
2014. dec. 28. 11:54
4/4 anonim válasza:
Én szorítok.. :) jol kend be citrom level ! Es mond is meg neki hogy megromlott :( :) nem fogja 2-3 alkalom után kérni szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!