Hogyan szoktassam le 20hónapos kislányomat a ciciről?
Miért nem a valódi okra próbálsz rájönni inkább?
Ha ennyire ragaszkodik hozzá, az biztosan nem véletlen, de tutira nem a gyerkőcben van a hiba, ill. nem hiszem, hogy az lenne a legcélszerűbb, ha rögtön ilyen nagy változást vezetsz be.
Nekem a kislányom nagyon cicis volt több mint 2,5 fél évig szopizott. Javasolták nekem hogy kenjem be a mellem mustárral,erős paprikával, és majd nem fogja többet megszívni. Jelzem szinte mindent kipróbáltam az erős paprikán kívül,nekem az morbid volt. Aztán egy nap nagyon bemérgesedtem,mert falunap volt nálunk és a gyerek fél óránként kérte a cicit,így mindig haza kellett jönni aztán vissza és ezt csináltam vele egész nap,a programok se kötötték le,mert neki cici kellett. Enni nem mondom hogy nem evett mellette de inkább ő már a cicimet megnyugvásnak használta,mondjuk volt is benne tej bőven,így mikor ráakadt jól is lakott :)
Aztán ezen a programos délutánon nagyon besokalltam,és fekete alkoholos filctollal kentem be a mellbimbómat,a gyerek ránézett és ellökte magától. Bebeszéltük neki hogy megromlott a cici,meg se akarta próbálni megszívni,elfogadta,hogy már "rossz". Este kb 3 napig EGYSZER felkelt és kérdezte hogy "cici?" én megmutattam neki,hogy még mindig fekete és szépen becsukta szemét és elaludt. Azóta ahogy mesélem ismerőseimnek többen is kipróbálták,és nekik is bevált.
Ez az én történtem lehet valakinek morbid... :):):)
Köszönöm a hasznos tanácsokat.Valószínű kipróbálom ezt a tollas dolgot,hisz nem veszíthetek már semmit vele,mert én is kipróbáltam már annyi mindent.:)
Majd szépen lassan leszokunk remélem.
Üdv:Adry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!