Hogy szoktassam le majdnem 8 hós kislányomat a cicizésről?
Figyelt kérdés
Több ok miatt szeretném leszoktatni.Kérnék töletek erre tanácsokat.2010. febr. 22. 15:04
1/5 anonim válasza:
csak ugy lehet, h nem adsz neki tobbet, vagy megvarod, amig o hagyja el, de az meg odebb lesz.
2/5 anonim válasza:
Teljesen le szeretnéd szoktatni? Úgy értem egy cicizést sem szeretnél meghagyni. A fokozatosság mindenképp fontos. Ha cicizés előtt eteted mással, akkor szépen lassan apadni kezd a tej. Ami macerás az az este és az éjszaka, mikor a cicizés nem csak táplálék, hanem anya megnyugtató közelsége (persze nappal is az, csak akkor nem annyira fontos ált., bár ha épp szeparációs szorong, akkor lehet, hogy igen), testmelege, illata stb. Szóval ha teheted hagyd meg az esti és éjszakai szopikat legalább, ha már a többit mindenképp abba szeretnéd hagyni.
3/5 anonim válasza:
Én fokozatosan szokattam le. Az volt a terv, hogy 1 éves koráig és a nappalit hagytam legutoljára, mivel ne akartam hogy összekösse a szunyával a szopit. 1 szép napon nem adtam neki többet. Kicsit keresgélte, de nem volt vészes, igaz ez az 1 éves szülinapja előtt 1 héttel volt.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat,természetesen fokozatosan akarom leszoktatni.Júliusba lesz 1 éves és anyagi okok miatt nagyon fontos lenne visszamennem dolgozni és addigra akarom leszoktatni.Esetleg mit adjak neki cici helyett?bébiételt már eszi(mikor hogy).
2010. febr. 23. 09:02
5/5 anonim válasza:
Szia! A fiam 1 eves volt amikor vissza kellett mennem dolgozni. Ennek mar 4 honapja, de meg mindig szopizik estenkent. A nappalikat konnyu elhagyni, az estit megtarthatod ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!