Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan tudnám tudnám leszoktat...

Hogyan tudnám tudnám leszoktatni a cicizésről a kislányomat?

Figyelt kérdés

Ő most 2 éves, de az az igazság, hogy bár szégyellem magam, hogy ilyesmin töröm a fejem, de szeretném leszoktatni a cicizésről. Ő a 2. gyerkőcöm, és az elsőt is 3 évig szoptattam, tehát majdnem 5 éve folyamatosan szoptatok...

Van valakinek valamilyen ötlete, hogy hogyan lehetne megoldani a dolgot úgy, hogy ne okozzak törést a kis lelkében? Valaki azt tanácsolta, hogy menjek el pár napra, de én nem szeretném egyedül se hagyni. :(

2008. aug. 20. 16:40
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem nagyon nehéz volt, 2 és fél éves volt a kislányom. Én sokat beszélgettem vele erről, szépen elmagyaráztuk a férjemmel, hogy ez nekem már nem jó, és nagyon nehéz lesz, de abba kell hagynia a szopizást. Persze ezt többször elmondtuk neki. Aztán mikor szopizni szeretett volna (napi 4-5-ször szopott), akkor megengedtem, hogy odabújjon, megfogja. Persze az elején együtt sírtunk, borzasztó volt, de kb. 1 hét alatt megszokta. Remélem, sikerül, kitartás! :-)
2008. aug. 20. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!