Tulajdonképpen mi értelme van a szoptatásnak?
Mindenki mást mond. Kötődés=nem csak ettől!
Sima tápanyag mivel nincs foga?
ha az életed a szeretetről szól akkor a a szoptatás is arról szól sokkal jobban fogsz ragaszkodni a gyermekdhez ha szoptatod
ha anyagias vagy akkor nézd azt hogy nem kell kaját venni a babónak fél évig
Az immunrendszerük kialakításához fontos.
Attól nem fogtok jobban kötődni egymáshoz, ha szoptatod, ez ennél sokkal összetettebb dolog.
Jó a kontakt, bár ez cumisüvegezés mellett is lehet ugyanilyen.
Én egy önző disznó vagyok és baromi lusta. Sokkal könnyebb szoptatni, mint tápszert kevergetni, orvossal feliratni, kiváltani, vizet forralni, porozni, melegíteni, hűteni, mosogatni az üveget, figyelni hogy mennyit készítsek el stb. Cicit csak előkaptam és ennyi :)
Anyagi szempontból sem utolsó, bár szoptatás alatt azért többet költ az ember egészséges kajára.
Elvileg a statisztikák alapján a betegségek elkapása, allergia, csecsemőhalál stb szempontjából nézve jobb az anyatej, de nekem ezzel kapcsolatban azért vannak fenntartásaim. Én úgy vettem észre, hogy ez nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!