Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Marad majd így tejem? Ugye...

Marad majd így tejem? Ugye nem apad el?

Figyelt kérdés

10napig volt tavol tolem, rogton szules utan a fiunk, koraszulott lett. Anyatejet kapott+ tapszert cumisuvegbol ugye.

Akarhogy probalkoztunk nemtud /nem szeretne, cicibol enni. Szoptatási tanácsadó sem segített :/ azt mondta fejjem és adjam üvegből. Elfelejtettem megkérdezni,hogy így nem-e apad el majd a tejem?

Napi 5x fejek 70-110milit (változó)

De napi 2x kap tápszert is sajnos.

Most 3hetes és 2890gramm

Néha nehezen kakil, ezt a tápszer teszi vagy az j egyszer ezt kap egyszer amazt?

Remelem nagyjabol értetek engem és megkímélnek az oltogató kedvű válaszadók.

Köszönöm.

2018. márc. 9. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Ajanlom az Edesanyak szakertoi csoportot, vagy a Szoptatas kerdezz-felelek csoportot a facebookon.

Szuper, hogy tudsz fejni (nem mindenkinek inditja be a tejleadot), es hogy ennyi mindent megteszel a babadert. En ugy tudom, hogy teljesen egyeni, de max 2 orankenti, vagy gyakoribb fejes az, ami minimum szukseges a hosszabbtavu fenntartashoz. Almaban probaltad mar szoptatni? Olyankor sokkal ugyesebbek.

2018. márc. 9. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg átmenetileg a bimbóvédőt kipróbálni. Kicsit olyan, mintha cumisüveg lenne. Én személy szerint utáltam, de hátha segít nektek.
2018. márc. 9. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom nem volt hajlandó szopizni,a gyerekorvos sem tudta megmondani,hogy miért... De én 9hónapig fejtem,nem,hogy nem apadt el,de még a fagyasztóba is jutott belőle. Ne add fel! Fejj elektromos mellszívóval,mert a kézivel sokkal nehezebb. 2-3 óránként teljesen üritsd ki mindkét melled,akkor tuti be fog indulni rendesen. Egyél normálisan,igyál sokat (nekem az Olympos répa-narancs bevált)
2018. márc. 9. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnos így jártam így is. Most 12 hetes és már csak 160-200ml jön le. De lehet h az az oka h megjott a 7.heten. Viszont az meg lehet azért jött meg mert nem szoptattam csak fejtem. Szomorú ez. Próbálok beletorodni.
2018. márc. 10. 06:29
 5/6 A kérdező kommentje:

A bimbovedovel probalkoztunk a szoptatási tanácsadónál, azzal ment úgy ahogy de hamar turelmetlen lett és csak sírt, nsm fogadta el csak a cumit.:(

Akkor mostantol tobbszor fogok fejni. Ma már 125ml jott le 2 mellbol egyszerre. Nálam ez haladás, bár későn is indult be a tejem.

Egyebkent lehetseges ,hogy azért kakil néha nehezen mert pótlást kap?

Volt h orakig szenvedett aztán pont cseréltem a kakis pelust tisztára és azt is tele kakilta de elég sűrű volt az a kaki. Lattam h erolkodik.

Ez ellen tehetek valamit? Espumisan jo erre, h konnyebben kakiljon van nem?:(

2018. márc. 10. 08:47
 6/6 A kérdező kommentje:

1# igen a korhazban álmában próbáltuk olyankor ment néha, de mostmár úgysem.

Sajnalom,mert jo lenne..

2018. márc. 10. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!