Marad majd így tejem? Ugye nem apad el?
10napig volt tavol tolem, rogton szules utan a fiunk, koraszulott lett. Anyatejet kapott+ tapszert cumisuvegbol ugye.
Akarhogy probalkoztunk nemtud /nem szeretne, cicibol enni. Szoptatási tanácsadó sem segített :/ azt mondta fejjem és adjam üvegből. Elfelejtettem megkérdezni,hogy így nem-e apad el majd a tejem?
Napi 5x fejek 70-110milit (változó)
De napi 2x kap tápszert is sajnos.
Most 3hetes és 2890gramm
Néha nehezen kakil, ezt a tápszer teszi vagy az j egyszer ezt kap egyszer amazt?
Remelem nagyjabol értetek engem és megkímélnek az oltogató kedvű válaszadók.
Köszönöm.
Ajanlom az Edesanyak szakertoi csoportot, vagy a Szoptatas kerdezz-felelek csoportot a facebookon.
Szuper, hogy tudsz fejni (nem mindenkinek inditja be a tejleadot), es hogy ennyi mindent megteszel a babadert. En ugy tudom, hogy teljesen egyeni, de max 2 orankenti, vagy gyakoribb fejes az, ami minimum szukseges a hosszabbtavu fenntartashoz. Almaban probaltad mar szoptatni? Olyankor sokkal ugyesebbek.
A bimbovedovel probalkoztunk a szoptatási tanácsadónál, azzal ment úgy ahogy de hamar turelmetlen lett és csak sírt, nsm fogadta el csak a cumit.:(
Akkor mostantol tobbszor fogok fejni. Ma már 125ml jott le 2 mellbol egyszerre. Nálam ez haladás, bár későn is indult be a tejem.
Egyebkent lehetseges ,hogy azért kakil néha nehezen mert pótlást kap?
Volt h orakig szenvedett aztán pont cseréltem a kakis pelust tisztára és azt is tele kakilta de elég sűrű volt az a kaki. Lattam h erolkodik.
Ez ellen tehetek valamit? Espumisan jo erre, h konnyebben kakiljon van nem?:(
1# igen a korhazban álmában próbáltuk olyankor ment néha, de mostmár úgysem.
Sajnalom,mert jo lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!