Bal mellemben lett egy kis gumó ami fáj is, nincs túl telítődés, sok tejem sincs már, Hiába szopizza ki akkor is ott marad mit csinálhatnék hogy elmúljon, szokatnám le a fiam de így nem merem?
Figyelt kérdés
2017. okt. 12. 06:13
1/4 anonim válasza:
Meleg vizes zuhany után próbáld meg kimasszírozni, kifejni jó határozottan. Leghatékonyabb, ha olyan pózban szoptatsz, hogy a baba álla a csomó felé mutasson (hajolj fölé, amíg ő fekszik vagy vedd a hónod alá). Ha végképp nem megy, valami erős "ipari" mellszívót kell beszerezni vagy olcsóbb, ha megkéred apát (tudom, izé...).
Ha begyullad - pirosság, fájdalom, láz, bőrproblémák, netán tályog, amit fel kell vágni, és sok antibiotikum meg éjjel-nappal kétóránkénti kötelező fejés lehet a vége. Úgyhogy jobb minél hamarabb megszabadulni tőle.
2/4 anonim válasza:
A tej benr rekedt szerintem. Forró zuhanyzás jó sokáig, szoptatás és fejés. Nekem tejlázam is volt így nagyon szar volt. Akkor a doki mondta h fejjem ki. Órákon át ültem a fotelban és fejtem erősen meg szoptattam mert megijedtem h tályog lesz. De bevált sikerult megszabadulni.
3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy már próbáltam zuhany alatt kimaszírozni fejni, de hiába nincs változás. És nagyon félek hogy tájog lesz belőle. :(
2017. okt. 12. 08:29
4/4 anonim válasza:
Szoptatás előtt is meleg vizes zuhany, vagy meleg cseresznyemag/szőlőmag párna.
A szopizást vagy időzítsd egy nagyobb evésre, vagy fejj egy keveset előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!