Császáros hegen gumó?
Figyelt kérdés
2 éve császároztak, kb. fél éve érzek a hegem alatt egy borsónagyságú valamit. Elmentem nőgyógyászhoz,azt mondta az uh-n semmit nem lát, lehet csak egy varratdarab. Viszont mostanában már fáj is,nagyon zavar. Mással is volt ilyen? Mi lehet ez?2012. dec. 9. 14:52
1/2 anonim válasza:
Hát szerintem nem normális. Nekem két császármetszésem volt, egyik után sem alakult ki gumó a heg alatt.
2/2 anonim válasza:
Szia.Anyum is császárral szült.Neki kétszer kellett műteni a császár helyét 13 éven belül.Azt hiszem,hogy egyszer a varratok miatt,másodszorra pedig endrometrózisa volt.Ezekkel nem akarlak elkeseríteni.(Anyumnak először mindenféle kezelést ajánlottak egy közeli fürdőben,de a végére mégis csak megműtötték.):/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!