Császáros anyukák, ti nem vagytok szomorúak, hogy valójában nem tapasztalhatjátok meg milyen szülni?
Most már csak egy kicsit,de akkor szomorú voltam. De tudom hogy akkor az volt a legjobb választás!!!
Tényleg nem azon múlik ki milyen ember lesz hogy hol "bújt" ki,nem attól lesz valaki jó vagy rossz ember! És lényeg az egészség stb...,szerintem a kérdező nem is erre gondolt!!!
Csak nem mindenkinek megy ilyen könnyen,a lelki része! Nekem nem ment,főleg hogy soha meg sem fordult a fejemben a császármetszés lehetősége. 20órát keményen végigvajúdtam mire toltak a műtőbe. Ettől persze nem érzem magam rossz anyának,egyszerűen megviselt hogy a testem nem képes megszülni egy gyereket.
Nem vagyunk egyformák!!! 3éves kislány anyukája.
De! 3 hónapba telt, mire feldolgoztam. Azóta nem érdekel, örülök az egészséges gyerekemnek. Sőt, azóta volt még egy császárom, ott már semmi gondom nem volt.
Sosem volt semmilyen műtétem, sima szülésre készültem, bizony elsőre hatalmas hiányérzetem volt. Vajudni sem vajudtam. Egyszercsak ott volt a gyerkőc és kész! Utólag visszagondolva bármennyire féltem a vajudástól, azért erre szükség van, hogy felkészüljön az anya.
Szia!
36 hetes vagyok, a babam 28 hetesen farosba atfordult, azota torokulesben csucsul:) kicsi es vekonyka vagyok, keskeny a medencem, csipom.
Az orvos 0 % eselyt lat ra, hogy megforduljon a baba. De azert hetente nezzuk, hatha:) de nem is akar, nagyon jol elvan:)
Progis csaszarom lesz, elso baba, a 39. hetre tervezzuk.
Kicsit szomoru vagyok, mert nagyon keszultem a szulesre, egyaltalan nem feltem tole, sot artam, hogy hogy fog tortenni:)
DE a babam a legfontosabb, es mi itt kint alkalmazkodunk hozza. :)
Szoval picit banatos vagyok emiatt, de a kislanyom elfeledteti velem majd:) meghat az a fontos, hogy egeszsegesen megszulessen, az mar mellekes, hogy hogy:))
Nézd, én szeretném átélni. Nagyon is!
De sohasem fogom. Bármennyire is szeretném.
Most vagyok 3.-szor terhes.
Az első két terhességem mind a kettő sürgősségi koraszüléses császárral ért véget. Tehát röviden azt jelenti hogy mind a kettő azonnali életmentő műtét volt.
Mind a kétszer hosszában lettem vágva, a méhem pedig keresztben. Ezek mind a babák érdekében történtek, hogy a legkíméletesebben emeljék ki őket.
A mostani terhességemnél már a doki jó előre mondta hogy teljesen kizárt nálam a hüvelyi szülés mert képtelen lennék rá. Az előző vágásaim és forradásaim miatt.
Néha előtör bennem hogy milyen jó lenne átélni ezt az egész csodát amit másoknál is olvasok, együtt vajúdni a párommal és tényleg ahogy kell megszülni természetesen...
De akármennyire is ostorozom magam, bele kell törődnöm hogy ezt én soha nem fogom átélni. Talán majd úgy ha a lányom fog szülni és talán mellette lehetek a vajúdása alatt...
De mindenesetre azt tudom hogy mindegy hogyan fog megszületni a kisfiam, csak egészséges és időre született baba legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!