Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizennégy- tizenhat év év közötti lányok valójában is könnyen levetkőznek kamera előtt?
Biztos van pár nem normális fiatal de nem hiszem h mind ilyen lenne.
Azért némelyikben még van önbecsülés.
Én beleestem ebbe a hibába. Le lehet miatta nyugodtan pontozni is...
Tizennégy vagyok..és volt egy fiú aki tetszett nekem, és nem tudom hogy de rávett, hogy a melltartóm levegyem webcam előtt... ő is mutatott magából nagyon sokat.
Barátnője is van. Ezután pár nap után borzalmas lelkiismeretem volt, hogy hogy tehettem ilyet... Hálistennek a fiúnem olyan hogy képet csináljon vagy ilyesmi. Mindenki kovet el hibát, sajnos én is beleestem. De egy jó tanulság volt számomra ez :]
Szóval, lányok ne csináljatok ilyet, mert ha beleestek ebbe ti is nagyon megjárhatjátok. Nekem szerencsém volt.
én például semmi pénzért nem tenném
14/l
Szoktam néha használni a chatroulette-t ahol már nem egy fiú kérte, hogy mutassam meg neki. De én még a leghalványabb késztetést sem éreztem azért, hogy eleget tegyek a kérésének. Komolyan, meg se fordult a fejemben. Ja, és a barátnőimnek is ugyanez a véleménye. Ha egy fiú ilyet kér tőled (akármilyen helyes és kedves, akármilyen régóta ismered NE TEDD MEG SOHA webkamerán keresztül. Igen, gondoljatok csak Amanda Toddra.) Majd ha elég idős vagy hozzá és lefekszel a barátoddal, akkor látni fogja a melleidet. Lehet, hogy prűdnek tartotok, de nekem ez a véleményem. :S 14/L
Enny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!