Gyerekeiteket kamera előtt tisztába raknátok?
Nem néztem meg amit linkeltél, de nem is csináltam a kislányomról meztelen/pelenkázós videót, de ha csináltam volna se tölteném fel sehova. Arra gondolnék, hogy hány pedofil állat nézegetné és hogy én szeretném-e, hogy a szüleim feltöltsenek rólam ilyen képeket, egyértelmű, hogy nem .
Mindenkinek a magánügye, hogy ki mit rak fel, de számomra érthetetlen.
Én csináltam pucér képet, pelusos videót (inkbb ,,apa pelenkázik!")...olyanokat amik SZÁMUNKRA emlékezetes pillanatok. Fürdőset is (pl : első fürdetés). Igazából az első néhány napon másodpercenként fénykép-videó... De feltölteni nyilvánosan soha nem töltenék fel a kislányomról ilyen képet. Bár igazából semmilyet se! fb-ratettem fel persze ruhásat vagy olyan fürcsiset ahol nem látszott semmi... De azokat is csak a barátaim tekinthetik meg.
Én is a pedofiloktól félek. meg egyébként is: MINEK? Ha a rokonaim számára történik valami vicces pillanat (ha pucér ha nem) amit meg akarok osztani akkor fb-on szintén megtehetem úgy, hogy egyénileg beállítom kik számára legyen látható. Amúgy is tele van a youetube szeméttel. Ki mást érdekelne a pedofilokon és a családtagokon kívül a pucér gyereke valakinek? Minek felkínálni olyanoknak akiknek semmi közük hozzá? Lehetne esze a kínaiaknak is. Bár annyira egyformák, hogy ott lehet úgy vannak vele, hogy úgysem ismerik fel, hogy az ő gyereke volt-e:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!