Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Indult be úgy valakinek a...

Indult be úgy valakinek a szülése hogy egész nap csak fájdogált a hasa, és este vagy éjjel indult be valójában?

Figyelt kérdés

mert én így vagyok.

40 hetes 2 napos vagyok, nyákdugóval már volt szerencsém találkozni ma délelőtt is.

egész nap fáj a hasam..megállás nélkül..

2012. nov. 7. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ha egész nap fáj, akkor lehet ez már a vajúdás.

Amúgy mit jelent, hogy állandóan fáj?

Mit érzel?

2012. nov. 7. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:

ez engem is erdekelne.....

Megyek is furdeni es hajat mosni, hatha ma este.... en 38 hetes vagyok

2012. nov. 7. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Most akkor fájásaid vannak? Mert ha igen, akkor az azt jelenti, hogy beindult a szülés, nem kell az éjszakára várni. Milyen érzés, hány percenként érzel és mit?
2012. nov. 7. 16:22
 4/8 A kérdező kommentje:

nem vészes.

nem jósló jellegű, mert az elmúlik előbb utóbb.

folyamatos nagyon enyhe alhasi görcs, vagy húzódás.

kicsit kellemetlen..de már délelőtt óta.

igaz ma volt amnioszkópiám lehet attól fáj..elég durva volt és véreztem is .

vagy épp elindított valamit. ( remélem)

lehet lezuhanyozok forró vízzel és a hasamra folyatom sokáig hátha elmúlik..vagy ezt nem szabad?

2012. nov. 7. 16:23
 5/8 A kérdező kommentje:

nem hiszem hogy egész nap fájnia kéne a hasamnak mikor reggel csináltak amniót,..és nem múlik, de ezt még nem mondhatnám annak a fájásnak..

második gyerkőc, szóval azért mondom..

csak valami fura..

2012. nov. 7. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem még csak nem is fájdogált, éjjel 11kor egyszer csak beindult, hajnal 4kor már babáztam. Első baba.
2012. nov. 7. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy csütörtök reggel, 8-körül kezdődtek a fájások és egész nap tompán fájdogáltam. Megállás nélkül, de nem történt semmi. Este 11 körül jött ki a nyákdugó és ekkor kezdtek erősödni a fájások. Bementünk a kórházba, hajnal 5-kor repesztettek burkot és péntek reggel 7-40-kor bújt kis a fiam. Egy napig tartott. Kitartás neked,hamarosan babázol!!!
2012. nov. 7. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem éjszaka kezdett feszíteni, sehogy sem volt jó és délben folyt el a magzatvíz.
2013. jan. 16. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!