10 napos lányom lassan szopizik így vagy órákig tart és akkor is éhes marad, vagy 20 percenként felébred, és sír mert, éhes. Ez attól lehet, hogy kevés a tejem?
Minden ekkora baba lassan szopizik, nekik ez meg nagyon faraszto. Plusz a gyomruk akkora mint egy cseresznye, nem kell bele sok.
Biztos kell a tapszer ? Probald cicire rakni sokszor, ikyenkor teljesen normalis, hogy egesz nap cicizik ! Ugy indul be a tej.
Szerintem igen, kevés a tejed. Rakd többször mellre és be fog indulni a,tej! :)
Sok sikert!
Valószínűleg nem szopik hatékonyan, hiába van cicin órákig. Ennek oka lehet a tápszer is, ha azt cumisüvegből kapja.
Azért alszik bele, mert elfárad a melóban :-) Ha nincs elég, és éhes, akkor nem aludna, hanem ordítana.
Tápszerről lassan le kéne állni, vagy legalábbis ne cumisüvegből kapja.
Kitartás, hamarosan megerősödik a kislányod, és hatékonyabban fog tudni szopni, és nem lesz ennyire kimerítő az egész. Addig is fejjél még, hogy legyen elég tejed, bár a legjobban maga a szoptatás serkenti.
Az normális,ha sokáig szopizik ekkora baba,de azért jól kéne tudnia lakni-
Nálunk az volt a helyzet,hogy le volt nőve a kis nyelve(a nyelvféke túl rövid volt alul),ezért nem tudott hatékonyan szopni,pedig rengeteg tejem volt(anyatejleadó vagyok,napi majd 2 liter tejem van).Evés után fél órával már éhes volt,1 óra alatt szopott 40 ml-t...Védőnő tanácsára elvittem sebészetre 1 hetesen,felcsippentették a kis nyelvét.Onnantól fele annyi idő alatt,dupla mennyiséget szopott,megelégedett,nem sirt többet...Nem is tudom mi lett volna,ha a védőnő nem veszi észre ezt a problémát...
Nem biztos,hogy nálatok is ez van,de egy hozzáértő szem azért rápillanthat,ki tudja,azelőtt én sem hallottam ilyenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!