Szoptatás alatt szabad fogyókúrázni?
hát ki kell tapasztalnod mitől van tejed. általában azt mondják nem a pékárutól lesz de én pl valósággal kínlódtam azokon a napokon amik előtt salátát vagy főzeléket ettem. Ugyanakkor ömlött a tejem egy kiadós pizzázás vagy kalács után.
Szóval mivel amúgy is nehézkesen ment nálam a szopi, mikor megállt a fogyás, hagytam a fenébe a diétát, ettem normálisan és mellette elkezdtem rendszeresen (minden másnap kb fél órát) tornázni. Elsősorban zsírégető gyakorlatokat végezni, amik minél rövidebb idő alatt (hiszen abból volt kevés) minél több kcalt égetnek, pl ugrálókötelezés.
ezen felül jó ha számolgatsz is , a normál kalóriaszükségletet megemeled a szopi miatt mondjuk 300 kalórával (ez nagyjából 1700-2000 kcal) és törekszel rá hogy ennél ne egyél többet. Lehet vezetni is naponta a kaloriabazis.hu oldalan pl hogy miket ettél, egészen megtudok lepődni hogy mennyit spórolhatok, ha pl tejföl helyett joghurtal eszem a bundáskenyeret :))))
szóval ezekre tényleg érdemes figyelni, de nagyon csökkenteni a kalóriabevitelt nem szabad, inkább tornázz, meg ne egyél annál többet mint amennyit valóban elhasználsz. Ez a titka.
22 kgtól szabadultam meg a gyerekem 1 éves koráig, majd a 2. terhességemnél pont ugyanennyit híztam, és most lassabban megy, 14 hós és még van rajtam 4 kg, most én is ezt a módszert alkalmazom csak már nem szoptatok. de a kemény diéta nem nekem való, szeretek enni. így marad a kalória számlálgatás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!