Szoptatás alatt ti tudtatok fogyokurazni?
Akkor tudtam, mikor már csak párszor szopizott a pici, és evett mást rendesen.
Nagyon visszaesett a tej mennyisége, ha tornáztam, vagy éhes voltam.
Éhezés nélkül fogyni meg nagyon nehéz úgy, ha a hasfájós, érzékeny gyomrú baba miatt jóformán csak krumplit és kenyeret lehet enni. Sajnos tej és tejtermékek, tojás, a legtöbb zöldség, és sok gyümölcs is kiesett.
Két napig szinte nem ettem csak ittam(simán kibirom ezzel nincs probléma) viszont a tejem teljesen elfogyott akkor.
Nem szaba mivel az ételből italbol amit elfogyasztasz attól lesz tapanyagdus a tej(illetve marad is q tej)
Már nincs szopi tornázok és hatalmas fogyokuraban vagyok fogytam is. Meg kell várnod a szopiztatas végét amit emiatt ne gyorsíts fel hisz nem éri meg!utána lehet fogyizni :)
Szoptatás alatt annyit fogytam, mint semmi mástól előtte. a Szoptatás nálam tuti fogyókúrás módszernek bizonyult. Persze nem rögtön szülés utáni pár hónapban, hanem később.
Ne vond ki a pékárut az étrendedből, mert sokszor a fokozott szénhidrátbevitel ad megfelelő mennyiségű tejecskét! Meg nálam még a gyümölcslevek váltak be.
Majd ráérsz fogyni, ha a baba betöltötte a hatodik hónapot és már elkezdesz hozzátáplálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!