Menni fog úgy a szoptatás, ha szülés után egyből elkezdek fogyókúrázni? A tök vékony meg éhező nők is tudnak szoptatni, akkor nem gáz, nem?
Én biztos nem kezdenék.Elapadhat a tej,ráadásul szerintem nem kap meg a baba minden tápanyagot amire szüksége lehet.
És ha most arra gondolsz,hogy a médiába szereplő tök vékony és éhező nők...hát tuti nem mondanak igazat,szerintem mindegyik gyermeke tápszeres.
Ha tudsz szoptatni,szoptass,legalább az elején,hogy az immunanyagokat megkapja a baba.Más nő bármit megtenne ezért...
Egyébként szoptatás alatt szerintem amúgy is fogy az ember még akkor is ha rendesen táplálkozik...
Nem hiszem,hogy nem ér rá a fogyókúra pár hónapot a gyereked egészségéért.
30hkm
A fogyókúrázásnak nem a szülés után jön el egybôl az ideje.
Ne Te legyél már fontosabb, hogy a tested szuper formában legyen, mint a babád, hogy megkapjon minden fontos tápanyagot.... ne légy önzô ://
Járj ki vele sokat sétálni a parkba, fogyókúrázz a szoptatás után....ráadásul hány olyan kismamát hallani, aki szülés után ledobta a többletsúly nagyját, szoptatás alatt még karcsúbb lett, mint az elején volt. Nekem is sok ismerôsömmel így történt.
Ha nem lennél ilyen szerencsés, 6 hét után elkezdhetsz mozogni, 6 hónap után, ha már hozzátáplálod a kicsit, fogyózni.
Most ne sértődj meg....de számomra érthetetlen,hogy még meg sem született,de már nem az a fontos mi van vele,hanem,hogy mi van veled!Ha már ezezn agyalsz,hogy Te hogy kell kinézzél,akkor az sztem elég nagy önzés.Lehet várhattál volna még a babával...
Egyébként meg adj neki tápszert,és azt csinálhatsz,oda mehetsz ahova akarsz....mert ráadásul akkor bárki is meg tudja majd etetni...
Az anyaság milliónyi lemondással jár,és rengeteg változással....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!