Ti szülés után rögtön megpróbáltatok visszafogyni? Vagy vártatok vele a szoptatás miatt?
Amikor beállt a napirendünk olyan 3-4 hónapos korában, akkor megpróbáltam úszni, majd futni, aztán aerobikórákra jártam. Mindegyiknél 1 héten belül csökkent a tejem :-( Most itthon "bohóckodok" Rubint Réka DVD-re. Nem fogytam tőle, de nem is csinálom rendesen.
Ha abbahagyom a szoptatást, biztos nekiállok valami kemény diétának.
7 hónapos a lányom, 6-8 kg felesleg van rajtam.
Én vártam,de előtte nem voltam az a sportoló alkat(némi túlsúly volt rajtam teherbeeséskor is)9hónapos volt a gyerek,mikor úgy gondoltam,h ebből elég,és már az sem vész,ha csökken a tejem(szülés után 4kiló maradt rajtam,de utána sikerült még 8at összeszedni a 9hónap alatt)
Most egy éves,én már a szülés előtti súlyomnál kevesebb vagyok,most az ideális súly a cél,nálam a szoptatásban semmit nem érződött a sport,ugyanúgy szopizik,mint előtte..
ha lesz,tesó majd a jelenlegi életmódom szerint tervezek élni,szerintem már hamar megpróbálok majd újra sportolni,ha pedig beleszól a szoptatásba,majd hanyagolom..bocsi,h hosszú lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!