Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Most őszintén: ismersz olyan...

Most őszintén: ismersz olyan nőt, aki azért nem szoptat, mert félti a melle alakját?

Figyelt kérdés
Mert már megint volt egy ilyen kérdés, persze jöttek rá a felháborodott válaszok, de én még sose találkoztam az életben ilyennel! Szerintem, ha elő is fordul, messze nem olyan gyakran, mint az itt be van állítva. Vagy csak én nem találkozom vele? Nincs ez egy kicsit túllihegve?
2010. jún. 1. 14:25
1 2 3 4
 31/33 xStefix ***** válasza:
55%

Sajnálom, de én is örülök neki, hogy (itthon legalábbis) a többség a szoptatást választja. Én sem kövezek meg senkit azért, mert nem próbálja meg, de szerintem sem normális, mindazért, ami feljebb elhangzott.

Azt észrevettétek egyébként, hogy mindig az jön elő az ilyen témáknál, hogy az anya így meg úgy van, hogy attól még bárki lehet jó anya, hogy nem szoptat stb. De mi van a gyerekkel? Mert persze, sokféleképpen felnőhet egy gyerek, anyatejen és tápon, sőt, még rendes tehéntejen is (régen ez utóbbi volt inkább). De vajon neki mi a legjobb? És egy anya miért nem képes ebben az esetben is arra figyelni, hogy a gyerekének mi a legjobb?

Nem, nem én írtam ki a kérdést. A korábbi hsz-eimben felvetett kérdéseimre hivatkoztam, amikre sajnos kevés konkrét válasz érkezett. És mivel folyamatosan be vagyok jelentkezve az oldalra, nem tudnék egyszerre kommentelni és hozzászólni is. Sebaj. ;)

2010. jún. 3. 12:21
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg dolog van, amiről tudja az anyuka, hogy "nem ez a legjobb" a babának, mégis úgy csinálja. Ilyen alapon minden anyuka rossz, aki valaha kakaót adott a ygerekének vagy bébimompot vett, hordozóba tett babával vásáról, cumit használ, minden gyereknek rossz az anyja, aki rajzfilmet néz vagy nem alszik egy ágyban a szüleivel, rácsaptak valaha a kezére vagy egyszer is rákiabáltak, de még sorolhatnám a példákat. Most komolyan, itt van olyan, aki nem ismer magára legalább ez egyik példában?
2010. jún. 3. 15:19
 33/33 anonim ***** válasza:
55%

Én pontosan ráismerek magamra!

Mindent csináltam és csinálok gyermeknevelés közben:ismerjük a cumit,külön szobában alszanak a gyerekeim tőlünk,nem rohanok ha sír,adtam nekik kakaót,hordozóba mentünk vásárolni,kiabálok ha már plafonig vagyok velük,rácsapok a kezükre,tanítom őket jó embernek lenni és szerintem mindez ehhez hozzátartozik.

Egyvalamit csináltam ezek szerint jól:szoptattam őket.

2010. jún. 3. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!