Most őszintén: ismersz olyan nőt, aki azért nem szoptat, mert félti a melle alakját?
Az előzőnek:
Ezek szerint neked nem volt gondod a szoptatással... Mert azok mondanak ilyen bölcseket.
Egyébként én sem ismerek ilyet.
Én találkoztam ilyen anyukával mikor szültem!
A gyermekágyon ő kérte,hogy tápszert adjanak a babájaának neki apasszák el a tejét mert szilikonja van és félti.
Igen, magamat.
Egyébként a csecsemősök elsősorban azért vannak kiakadva (ha tényleg ki vannak akadva), mert attól félnek, hogy a gyerekhez nem kötődik az anya, és ezért nem akar szoptatni. Az orvosok meg félnek a mell tályogosodásától. Meg a csecsemősöknek kell bekeverni a tápszert, magyarul dolgozni is kell néha.
Sok anya szoptat, mégis később kínozza és unja a gyerekét. Szerintem én jól nevelem a gyerekemet,
szoptatás nélkül is ő lett a legvidámabb az ismerősök gyerekei között. Tápszeresként legalább az apja is foglalkozott vele.
A családomban mindenkinek gondja volt a szoptatással (gyulladás, tályog stb), én meg sem próbáltam. Féltem a terhesség utáni depressziótól és a mellek megereszkedésétől is. Amúgy az egész szoptatás nem tetszik, hogy miért azt nem tudom. Számomra gusztustalan, hogy amit korábban csábításra használtam, azt a gyerek evésre használja. Vagy akár egyszerre kelljen csábításra használni, aztán vki meg étkezzen belőle.
Mo-n amúgy magas azoknak a száma, akik szoptatni kezdenek, külföldön nincs ebből ekkora cirkusz. Nálunk még a propaganda mögött állhat a spórolás is, hogy receptre kiírt tápszer kevés legyen, azaz az államnak ne kelljen felvállalni a támogatást.
Mellettem fekvő nő meg éheztette a gyerekét, alig volt teje, de nem engedte a tápszert. Szerintem ez aztán tényleg nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!