Most őszintén, hogy bírod ki, mikor a babád ordít? Nem
arra gondolok, hogy néha, hanem mint az én 1 hónaposom,
aki még nem volt úgy ébren, hogy ne üvöltött volna
torkaszakadtából? Van taktikád?
Figyelt kérdés
Fáj a hasa, semmi nem használ, állandóan enne, mohó, bukik, nem büfizik, félálomban csak nyög, mocorog, alig alszik. Kész vagyok, mikor anyuka írja, hogy a babája eszik-alszik, nekem meg pókháló van már az agyam helyén:(
2010. aug. 12. 14:42
1/9 anonim válasza:
Szopizik?
Ha igen, akkor próbáld meg kivonni az étrendedből a tejtermékeket. Ha két napon belül nem javul bámulatosan, akkor nem ez volt az oka, de nálunk így derült ki a szója és a tejfehérje allergia is, utána mintha elvágták volna a bőgést...
(Persze a böfizés azért maradt, de össze nem lehetett hasonlítani azzal a hasgörccsel...)
2010. aug. 12. 14:47
2/9 anonim válasza:
Ismerős. Kislányomnál közel 6 hónapos koráig ilyen is maradt a helyzet. Én sokszor már toporzékoltam kimerültségemben, de azért két méterrel arrébb sem lehetett tuszkolni a gyerektől, mert nehogy már én az anyja ne legyek mellette, ha baja van. Ördögi kör. Túléltük, ő is, én is. Aztán mikor el kezdett ülni, forgolódni, kúszni elvágták a bömbölős korszakát. Most két éves, mindenki irigyel, hogy hogy lehet ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott, türelmes gyerekem. És tényleg az. A fiam pont az ellentéte, 6 hónapig csak evett, aludt, bezzeg azóta, egy vörös ördög (vörös a haja), ha nem rosszat csinál, akkor bömböl. Ezt hogy fogom túlélni?
2010. aug. 12. 15:27
3/9 A kérdező kommentje:
Jaj, hat hónapig???
2010. aug. 12. 15:33
4/9 anonim válasza:
Azért ne ijedj meg, a hasfájás és az ezzel járó állapot (sírás, állandó evés stb...) általában 3 hónapos korig tart csak. Nálunk is így volt, én is végigszenvedtem azt az időszakot, nálunk sem használt semmi, de elmúlt. Aztán 3-tól 6 hónapos koráig minden szép és jó volt, az éjszakákat is átaludta. Hogy azóta mi van, inkább le sem írom. Mióta mászik, felül és feláll, azóta én még alig tudtam egy éjszaka pár órát aludni. Minden fenekestől felfordult :( Most én is olyan állapotban vagyok, mint te lehetsz.
2010. aug. 12. 16:00
5/9 anonim válasza:
Most 5 hónapos és nálunk is ez van kap tejet,tápot,kaját jó az étvágya.Alig alszik valamit nappal ha rázendít egyszerűen nem tudom megnyugtatni csak artikulátlanul ordít hisztizik és onnan tudom hogy az mert néha neki áll nevetni aztán megint óbégat.Nincs türlmem beleverek az asztalba vagy az ágyba olyan ideg elkap.
2010. aug. 12. 21:03
6/9 anonim válasza:
:-)én egy sereg kérdést írtam ugyanebben a témában 2-3hónapja..félve reméltem,hogy nálunk is csak 3hónapos koráig lesz ilyen a helyzet,és szerencsénk volt 2nappal a 3.hónap előtt szinte egyik pillanatról a másikra elmúlt,néha vissza-visszajön,de összehasonlíthatatlan a helyzet..Na,4,5hónapos és kb.2hete jön a foga-de volt egy szuper hónapunk:-)))Kitartás!!!
2010. aug. 12. 21:47
7/9 anonim válasza:
Ja,a kérdésedre a válasz:néha bevágtam a kiságyba és a hálóban beleordítottam torkomszakadtából egy párnába..néha meg(sokszor)én is bőgtem,hogy már nem bírok vigyorogni,próbálni jókedvre deríteni,feledtetni a fájást,mert belefáradtam.De aztán persze csak mosolyt varázsoltam az arcomra és súgtam Neki,hogy majd együtt túlleszünk rajta:)
2010. aug. 12. 21:51
8/9 anonim válasza:
Nekünk a 12. héten egyik napról a másikra elmúlt ez, hihetetlen volt.
Egyébként a 8. héttől kb espumizan használtunk, akkor sokat javult.
Kitartás!
2010. aug. 12. 22:30
9/9 anonim válasza:
Szia!
Segíteni ugyan nem tudok, csak szeretném megosztani veled, hogy ugyanebben a helyzetben vagyok.
Az én lányom is pont egy hónapos, és egyszerűen készek vagyunk a férjemmel együtt. Szinte alig alszom, alig eszem, folyton sír, ha kézben van, némileg megnyugszik. Időnként lelkiismeret furdalásom is van ,mert van egy két és fél éves lányom, akire már alig jut időm:-(
Kezdek én is kétségbe esni, és nem látom én sem , hogy mikor lesz egy picit könnyebb?
Kitartást kívánok neked is, és mindenkinek akik hasonló helyzetben vannak, velem együtt :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!