3 hónaposom egyik napról a másikra kihagyott éjjel 2 szopit, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ennek nagyon örülünk, csak éppen a mellem nem tudott még alkalmazkodni ehhez. Mindkét időpontban kimegyek fejni, mert felébredek a nagyfokú mellfájdalomra. Mennyit fejjek le ahhoz, hogy ne durranjon szét a mellem (tudjak tovább aludni) de mégis egy idő után ne termelődjön annyi tej ezekben az időpontokban? Ma mindkétszer 100-100ml jött le 5 perc alatt, és még igy is feszült.2011. ápr. 29. 10:10
1/4 anonim válasza:
annyit fejj, hogy ne feszüljön, és minden nap egyre kevesebbet fejj.
2/4 Tóth Bernadett2 válasza:
Nekem 2 nap alatt rendeződött a dolog, annyit fejtem hogy tudjak aludni.
3/4 anonim válasza:
Csak annyira fejd le, hogy megszűnjön a szivárgás és a feszülés.
4/4 anonim válasza:
Nálunk is így volt.Pár napig még fejtem,aztán beállt.Reggelente még csöpögött/inkább éjjel/aztán az is megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!