SOS! Most faltam be egy nagy tál székelykáposztát. Valahogy kihagyott az agyam, és a legvégén jutott eszembe, hogy ilyet inkább ne. A párom, anyum sem kapcsolt. Mindjárt etetés, mit tegyek? Anyatejes, szopik, alig 2 hónapos baba.
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 20:36
1/12 A kérdező kommentje:
Van lefejt fagyasztott tej a hűtőben, de azt legutóbb nem fogadta el, amikor nem tudtam 1x szoptatni (nem voltam itthon).
2011. febr. 1. 20:38
2/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy lesz tőle baja, a fiamnak nem volt semmi a káposztától.
De szoptatás után adj neki espumisan cseppet, ha látod, hogy nyűgös, az gyorsan segít:)
3/12 anonim válasza:
Szoptasd meg lehet nem lesz semmi baja...
Amúgy hasfájós?
4/12 anonim válasza:
Mert mi a gond a székelykáposztával (is)? Én szerintem figyeltem szoptatás alatt, de ezt most nem értem, miért ne szoptathatnál vele.
5/12 anonim válasza:
Szerintem ne adj neki lefejtet. Próbáld meg lehet nem lesz semmi gond. Én kislányom mellett bármit ehettem, kivéve zöldborsó. Ettem káposztát, babot, bármit nem volt semmi gondja.
Próba szerencse
6/12 anonim válasza:
3 hónapos volt lányom, mikor bepróbálkoztam egy kelkáposzta levessel, de alig volt fél tányér, és alig volt benne kelkáposzta. Egy hétig hasmenése volt:S De semmi baja nem lett végül is. Túl fogja élni, de hasfájás elleni gyoszi legyen kéznél.
7/12 anonim válasza:
Én mindent eszek,káposztát,borsót,babot... és semmi baja a babámnak,soha nem volt hasfájós.Egyszer ki kell próbálni,legfeljebb máskor már tudni fogod,hogy ehetsz-e.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, épp szopizik. :)
A borsótól babtól kukoricától neki sem volt baja, remélem ettől sem..
Nem hasfájós egyébként.
2011. febr. 1. 20:57
9/12 anonim válasza:
Nem biztos, hogy lesz baja.
Enyémeknek sem volt.
10/12 anonim válasza:
Barmit ehettem szoptatas alatt,nem volt gond.Remeljuk nalatok sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!