Ha azt mondod '3 óránként szopik a baba' akkor ez az etetés elejétől számít, ugye?
Szia! Jól gondolod, de azért engem érdekelne, hogy miért szopizik egy órán keresztül... Nekem 8 hónapos a kislányom, de a leghosszabb idő is 20 perc fél óra volt. Nekünk azt tanácsolta a védőnő, hogy utána vegyem el tőle, ne szokjon rá. Így megtanul majd "igyekezni". Hát így is lett. Persze nem vagyunk egyformák, csak kíváncsi vagyok :)))
Jó babázást!
Mindenkinek így kellene csinálnia és nem siettetni azt, amit még nem lehet/nem érdemes..
Jól csinálod, kérdező, hagyd, hogy úgy szopjon, ahogyan neki jó. Majd ha nagyobb lesz, már óvatosan bele lehet szólni a szopirendjébe. De ez most még az ő ideje. :)
21:15-ös vagyok. Jajj egyem meg :) Ilyen picurkák vagytok, akkor megértem. :)))))) Légy kitartó és türelmes anyuka! Kívánok neked nagyon jó babázás!!!!!!
Üdv: Juliee
Örülök a kérdésednek. Eddig azt hittem, hogy három órát kell neki aludnia illetve nem mellen lennie.
Jó babázást!
3 hetes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!