Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mindenki szeret szoptatni?

Mindenki szeret szoptatni?

Figyelt kérdés
Szopizunk, mellé még fejnem is kell mert sok a tejem. Sokszor már nagyon bele vagyok fáradva, úgy érzem hogy az egész napom egy hosszú szopi-büfi-fejés monoton körforgása. Imádom a fiam, de sokszor majd felrobbanok a méregtől amikor már hajnalban a harmadik fejésnél tartok és majd összeesek az álmosságtól.A nappal se jobb mert amikor ő alszik akkor fejek.Szopizni meg keveset szopizik ki csak nyammog 40-50percig. :( Volt, hogy kihagytam egy etetést, hogy hátha majd jól megéhezik és akkor szív mint egy porszívó, de inkább éhesen elalszik minthogy szopizna rendesen. Szóval a szoptatás nem a szívem csücske, de csinálom, mert ez a legjobb neki.
2010. máj. 28. 11:44
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Úgy gondolod, hogy én büszkén hirdetem, hogy nem szeretek szoptatni, és másokat is a kényelmesebb megoldás felé terelek? Mert én sehol nem látom, hogy akár még csak sugalltam volna, hogy nem kell szoptatni. Nekem a gyerekem az első, és úgy teszek mindent ahogy az ő érdekei kívánják, ami neki jó.Tapasztaltabb, ügyesebb, vagy gyakorlottabb anyukáktól viszont szívesen elfogadok tanácsokat, vagy csak a saját történetüket, mert mindenből lehet tanulni, tapasztalatot szerezni.
2010. jún. 1. 11:12
 22/22 anonim válasza:
Szoptatsz még? hasonló cipőben járok, mint Te, és egyre többet van eszemben a szoptatás abbahagyása. légyszives válaszolj!
2010. jún. 13. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!