Mit tehetek ez ellen? A lányom a fogával felsérti a mellemet. De csak az egyiket. Már nem direkt harap rá arról már leszokott. Ahogy szopizik felsérti a kis fogaival. Bimbó védővel nem szopizik. Mit lehet tenni?
kedves első válaszoló
Az én lányomnak 6 hetesen nőtt ki az első foga, most 4 hónapos és 6 foga van. akkor már töltött káposztát adjak neki?
Mennyire sértette fel? Vérzik vagy csak érzékeny?
Mert ha az utóbbi (és mostanában nőtt ki a foga), akkor szépen lassan elmúlik majd a fájdalom, és a melled hozzáedződik a "terheléshez". Ha egyszer "jól ráharapott", akkor az napokig tart, mire már nem is érzékeny, de elmúlik.
Egyébként harapni szopi közben nem tud, csak fel és lecuppanáskor szopás technikájából adódóan, de az tény, hogy más érzés, amikor már kibújtak a fogak...
Kitartás, hozzászoktok mindketten az új szituhoz!
2 gyerekes sokáig szoptatós anyuka
Előre elnézést az off-ért, de annyira fel tud mérgelni, amikor valaki szeretettel ad egy tanácsot, és erre mások lepontozzák csak azért, mert nekik a válasz maga valamiért nem szimpatikus. Az első válaszoló szerintem teljesen kedves volt, és adott egy tanácsot, amit a kérdező vagy megfogad, vagy nem... miért szúrja ez bárki szemét is? Elveszitek az ember kedvét a tanácsadástól.
Kérdezőnek: én is csak annyit tudok mondani, hogy hozzá fog edződni a melled, kitartás, ill. nekem anno a nőgyógyászom mondta, hogy az első tejből (úgy értem az első csöppekből) kenjek a mellemre, mert abban olyan enzimek vannak, amik erősen gyulladáscsökkentőek, és az is segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!