Kisfiam szépen lassan leszokott a cicimről, tejem már egy kiscicának se lenne elég. Törődjek bele?
Sajnos 2 hetes kora óta tápszert is kapott a tej mellé amikor kellett. Nem mindig. Próbáltam mindenféle tejserkentőt, homeós golyót, laktoherbet stb, de már nem igazán volt neki elég. Egyre sűrűbben kellett a kiegészítés. Kb két hete viszont elkezdődött, amitől féltem, nem akarta elfogadni a mellem. Ha etetés elején kezdtem, ordított, mert túl éhes volt, ha közben tettem rá, néha még szopizott, a tápi végén nem kellett neki. Fejtem, volt, hogy elfogadta, volt hogy nem.
Most már akárhogy csinálom, nem hagyja, hogy mellre tegyem. És lassan a két mellemből összviszz 20-30 ml jön.
Fogadjam el, hogy ez van?
Ha nem nyúlok a mellemhez, simán elapadok? Nem gyullad be?
Köszi a válaszokat!
Ja, 3 hónapos a kisfiam.
szia!
Én is így vagyok mint te. Nekem is elapadt szinte egyik napról a másikra, már a mirigyek is kezdenek visszahúzódni... Esetleg azt a keveset kiszívhatod, ha leáll a tejtermelés pár nap múlva valszeg az sem lesz már... Hát, ilyen az élet, de én se akarok 20-30 ml-ért fejni, mint az örült, a fele meg lehet víz...
Azt a pici tejet ami még van fejd ki és add neki cumisüvegből.Én ha 10 ml tejem lenne azt is odaadnám.
Nem gondoltál még a szoptanit készülékre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!