Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak, ha nem akarok...

Mit csináljak, ha nem akarok szoptatni?

Figyelt kérdés
Még terhes vagyok,3 hónap van hátra
2017. júl. 20. 12:00
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
21%
Azért megoróbálhatnád. Ha nem megy akkor meg nem megy. Persze a saját döntésed, az enyém meg az, hogy nem értem meg az ilyen nőket. De nem elítélem, csak nem értem meg. A hosszú válaszadónak annyit üzennék, hogy azt a védőnőt amelyik ilyet mond, jól hátsón kellene billenteni. Légyszíves annyit tegyél meg, mielőtt el kezdenél ilyen korán hozzátáplálni, hogy legalább olvasd el, hogy miért nem jó!! Nem az én kedvemért, magatokért!!!
2017. júl. 21. 20:41
 22/51 anonim ***** válasza:
18%

Azt megértem,ha valakinek nincs teje,hogy nem szoptat.

De csak azért nem szoptatni,mert undorítónak találja,vagy attól fél hogy milyen lesz utána a melle,na az ilyenekről megvan a véleményem.

Egy édesanya a gyermekének a legjobbat akarja és a legjobb neki ilyenkor még az anyatejcsi.

2017. júl. 22. 10:04
 23/51 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem akarod,nem csinálod ennyi.Én sem akartam,nem csináltam,nem bánom.Másodiknál sem fogok csak vagy 1 hétig.
2017. júl. 22. 12:10
 24/51 anonim ***** válasza:
19%
Sokba nézitek a gyerekeiteket az biztos
2017. júl. 22. 12:12
 25/51 anonim ***** válasza:
32%
18-as válaszoló vagyok ismét. 19-es valaszolónak mondanám, hogy ugyan én szoptattam/szoptatok, de nem ítélem el azokat, akik tápszert adnak a gyereknek. A hosszú válaszolón azért akadok fent, mert hihetetlenül egyoldalúan, logikai hibákkal tűzdelve tálal butaságokat. Szomorú latni, hogy emberek milyen minimális szürkeállomány mellett milyen egóval nevelnek gyereket.
2017. júl. 22. 13:28
 26/51 anonim ***** válasza:
57%

Kicsit off, de... :

Nekem ez új hogy választási alapon van aki szoptat és van aki nem. (nincs babám, csak mostanság érdekel a téma)

Ilyen tényleg van?

A szülés után MINDENKINEK megindul a teje??? Komolyan kérdem, mert itt van aki azt írja a kórházban nem adnak semmit...

2017. júl. 22. 14:13
 27/51 anonim ***** válasza:
7%

Utolsó, én hiszem hogy aki szoptatni akar az tud is. Nagyon elenyésző aki mirigyállomány vagy más probléma miatt nem tud tényleg szoptatni. Alig 1-2% szazalék, a többiek meg csak ráfogják hogy ők nem tudnak, pedig csak nem akarnak, lusták, önzők, az első sirásnál tápszereznek amitől csökken a tej aztán van mire fogni hogy mi3rt lesz tápszeres a gyerek. Láthatod van aki egyáltalán meg se akarja próbálni, nekem 3s szerencsére sokaknak ez nagyon furcsa. Ők nem is fognak, még ha el is kezdik igy kizárt hogy kitartsanak amikor fáj az elején, vagy növekedési ugrásnál gyakrabban kell szoptatni sokszor egy nap.

Nekem itt kezdődik az anyaság hogy egy gyerekért ennyi áldozatot meghozzon valaki.

2017. júl. 22. 15:53
 28/51 anonim ***** válasza:
4%
Utolsó válaszoló teljesen egyetértek veled
2017. júl. 22. 16:26
 29/51 anonim ***** válasza:
25%

Én az első kisfiamat sajnos csak 6 hónapos koráig tudtam szoptatni,de kellett mellé sajnos tápszer is,mivel egyáltalán nem hízott tőle.

Hiába próbáltam mindenféle módszert,sajnos elapadt a tejem.

Második kisfiamat 2,5 éves koráig tudtam szoptatni,a mai napig van tejem és még mindig cicizne,de muszáj voltam leszoktatni róla,mert jön a kistesó.

Nagyon remélem,hogy a harmadik gyermekemet is fogom tudni szoptatni.

Én szerettem szoptatni,bár volt fájdalmas része is a történetnek,de nekem mindennél fontosabb volt és lesz is a babám érdeke.

Ráadásul nagyon ritkán volt beteg a kisebbik fiam az anyatejcsinek köszönhetően. 😊😊😊

2017. júl. 22. 16:32
 30/51 anonim ***** válasza:
28%
Igen, valoban sokkal egyszerubb a tapszerezes!Ha visszagondolok arra a rengeteg sirasra, szenvedesre, mell fajdalomra! A verzo mellem,a folyamatos kudarcok, a rengeteg ido, amit szaporito fejessel toltottem, a 40 perces szoptatasok valoban azt mondatjak velem, hogy a tapszerezes sokkal egyszerubb es kenyelmesebb. De megsem csinalnam maskepp. Vert izzadtunk, de a 3. honapra csak anyatejes a babam. Ha egyszer babat vallalok legalabb megprobalom megadni neki a legjobbat, ami tolem telik. En is azt javaslom legalabb probald meg! Egyebkent meg a te dontesed!Boldog babavarast!
2017. júl. 23. 04:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!