Ha 3 orankent akarok majd szoptatni akkor is le kell majd fejnem minden szoptatas vegen a mellemet?
Szia!
Szerintem jobban jársz, ha igény szerint etetsz, nem óramű pontossággal.
A tejet nem KELL fejni, csak lehet. Az elején mindenképpen célszerű, mert a tejbelövellés után több van, mint amennyi kell. Ezt le tudod fejni, és lefagyasztani. Tejtároló zacskóban ( [link] vagy fedeles pohárban ( [link]
Aztán meglátod, mennyi időd lesz fejésre.
Én nem fejem,nekem beállt a kereslet-kínálat, mindig van annyi, amennyire szükség van.
2,5 hós fiú anyukája
már itt ebben a pár válaszban vannak ellentmondások, sajnos ez ilyen téma, mindenkinek más jön be, mást hall, mást próbál ki.
jó, hogy így előre gondolsz erre, ha tutira akarsz menni, keress egy szoptatási tanácsadót, pld lll.hu-ról, nem hülyeség, előtte én is azt hittem, hogy ez egy modern luxus vagy divat, de azért kell, mert nem nagycsaládban nőttünk fel és nem láttunk anyákat szoptatni magunk körül, sőt, a mai anyákat kiskorukban főleg nem szoptatták.
én igény szerint akartam, mert azt olvastam, úgy jó, egyszerű. a gyerekorvos rábeszélt, hogy 3 óránként, hittem neki, 1 hét után tápszer kellett, egyre több, fejni nem tudtam, de nem adtam fel, 6 hetes volt, amikor eljutott hozzám egy tanácsadó, segített, el tudtuk hagyni a tápszert, most 16 hónapos a kislányom, még most is szopizik :-)))
Koszonom az eddigi valaszokat!
Kulfoldon elek,de majd akkor utananezek hogy itt vannak e tanacsadok akik hazhoz is jonnek..
Az igeny szerinti szoptatas nem hangzik rosszul,csak en eddig attol feltem ha erre gondoltam hogy minden kis nyekkenesre cicire kell tenni?Honnan tudom hogy a cici kell majd neki(tudom hogy vannak jelei,pl cuppog meg ilyesmik)?Remelem tudok majd szoptatni,cumisuveget se szeretnek venni,nehogy a cicit emaitt ne fogadja majd el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!