Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akik tudtak volna szoptatni,...

Akik tudtak volna szoptatni, de nem akartak, és inkább a tápszer mellett voksoltak, miért döntöttek így?

Figyelt kérdés

2017. máj. 17. 11:10
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
82%

Mielőtt teherbe estem, én is azt éreztem, hogy nem túl guszta a szoptatás, így megértem azt, aki ezt írta. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért éreztem ezt.

Viszont nekem ez telejesen megváltozott amikor már közeledett a szülés idôpontja.

2017. máj. 17. 15:24
 12/36 anonim ***** válasza:
38%
6os vagyok,aki azt irta h.undoríto...nekem nem természetes,sőt visszataszìtó,nem változott meg a szüléssel.
2017. máj. 17. 22:26
 13/36 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem kizárólag a mérhetetlen önzőség, éretlenség és ostobaság lehet az oka annak, ha egy nő a kisbabájától kényelmi okok miatt, bugyuta kifogásokra hivatkozva megtagadja a kisbabájától a szoptatást, a legelemibb dolgot amire az egészséges testi és érzelmi fejlődéshez szüksége van. Az ilyen inkább ne is szüljön, mert nem való anyának!
2017. máj. 17. 23:22
 14/36 anonim ***** válasza:
66%
Nem itélkezek ha valaki csak szoptatni akar, vagy nem akar és tápszerezik. Mindenki szíve joga eldönteni. :) De ez , h visszataszító a szoptatás ez nekem kicsit túlzóan hat. szerintem is a tudatlanság és az éretlenség van a hátérben.
2017. máj. 18. 07:44
 15/36 anonim ***** válasza:
42%

Számomra is visszataszító a gondolata is.

Egyáltalán nem szeretnék szoptatni majd, ha lesz gyerekem. És ennek ellenére nem gondolom hogy rossz anya leszek majd csak emiatt.

Viszont megnyugtató hogy van rá lehetőség ha valaki egyáltalán nem szeretne szoptatni.

Azért visszataszító szamomra egyébként mert a mellbimbóm érzékeny és erogén zóna, amit szexuális aktusban a párom kényeztetett életem nagyobb részében. Hiába természetes dolog a szoptatás, ha egyszer nem arra használtam, nem ahhoz kapcsolom.

Ettől függetlenül kb. egy fejős tehénnek erezném magam az egésztől, nem pedig a szoros köteléket építené a babával.

Szerintem mindenki hadd döntse el maga, hogy belőle milyen érzéseket vált ki a szoptatás. Ne ítélkezzünk egymás felett emiatt, a tápszer azért messze nem a veszélyeztetés kategória.

2017. máj. 18. 13:22
 16/36 anonim ***** válasza:
70%
én most apasztom el, kicsit lelkiismeret furdalásom is van miatta, de az az igazság, h belefáradtam. 5 hónapos a gyermekem, kezdettől nem volt rendesen tejem, 3 hónapja csak fejem, nem szopik, egy nap alatt alig jön le 2 dl, reggel meg este fejtem fél-1 órát, mikor hogy jött le és már elegem van. nem tudunk szabadon elmenni akárhova, nem úgy van, h a cicit odaadom és kiszívja, mindig odafigyelni, h ne tároljam 24 óránál tovább, de ha darab tejet adtam neki, sokszor a tápszert utána nem ette, akkor meg keveset eszik, így is keveset hízik, meg már sztem így, h kb 12 óránként fejtem, nem is olyan tápláló, a nagyja az első tej, legalábbis szín alapján én úgy gondolom kevesebb a zsíros tápláló rész. így a napi fejéssel töltött 2 órát is babóval töltöm, nem stresszelem magam vele. bár még ezek mellett az érvek mellett is mondom, lelkifurdalásom van, nem vagyok képes ezt így folytatni...
2017. máj. 18. 20:54
 17/36 anonim ***** válasza:
51%

"Igaz én férfi vagyok, de nem tudom megérteni ezeket a nőket hogy mi az undorító a szoptatásba. Az nem volt undorító amikor felcsináltak :)?"

Felcsináltak? Tehát szerinted egy nőnek kb. ennyi a szex...Látszik, hogy egy gyökér férfi vagy, akit csak zavar, hogy adott nőnek van választási lehetősége. Vannak olyan nők, akik tényleg viszolyognak a szoptatástól, mert iszonyú érzékeny mondjuk a mellük.

2017. máj. 19. 14:32
 18/36 anonim ***** válasza:
61%
78% Ugyanezt érzem kb. Próbáltam rajta változtatni, ne megy. Örülök neki, hogy nem vagyok fehér holló...
2017. máj. 19. 14:34
 19/36 anonim ***** válasza:
62%
Koraszülött volt a lányom,alig 2 kg. Büszke vagyok rá hogy,tudtam szoptatni,hogy kitartóan fejtem akkor is amikor a PIC-i baba volt és nem volt velem. Most 17 hónapos és még mindig szopik,de már csak este és hajnalban. Sose gondoltam volna hogy nekünk ez így fog menni.
2017. máj. 23. 12:40
 20/36 anonim ***** válasza:
20%
En feltettem a cicimet. 3 honapig szopott szerintem tokre eleg. Semmivel nem betegesebb mint mas gyerek. Sot? Stamp kiskolyok. Eros jokedvu.
2017. máj. 23. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!