Akik tudtak volna szoptatni, de nem akartak, és inkább a tápszer mellett voksoltak, miért döntöttek így?
Mielőtt teherbe estem, én is azt éreztem, hogy nem túl guszta a szoptatás, így megértem azt, aki ezt írta. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért éreztem ezt.
Viszont nekem ez telejesen megváltozott amikor már közeledett a szülés idôpontja.
Számomra is visszataszító a gondolata is.
Egyáltalán nem szeretnék szoptatni majd, ha lesz gyerekem. És ennek ellenére nem gondolom hogy rossz anya leszek majd csak emiatt.
Viszont megnyugtató hogy van rá lehetőség ha valaki egyáltalán nem szeretne szoptatni.
Azért visszataszító szamomra egyébként mert a mellbimbóm érzékeny és erogén zóna, amit szexuális aktusban a párom kényeztetett életem nagyobb részében. Hiába természetes dolog a szoptatás, ha egyszer nem arra használtam, nem ahhoz kapcsolom.
Ettől függetlenül kb. egy fejős tehénnek erezném magam az egésztől, nem pedig a szoros köteléket építené a babával.
Szerintem mindenki hadd döntse el maga, hogy belőle milyen érzéseket vált ki a szoptatás. Ne ítélkezzünk egymás felett emiatt, a tápszer azért messze nem a veszélyeztetés kategória.
"Igaz én férfi vagyok, de nem tudom megérteni ezeket a nőket hogy mi az undorító a szoptatásba. Az nem volt undorító amikor felcsináltak :)?"
Felcsináltak? Tehát szerinted egy nőnek kb. ennyi a szex...Látszik, hogy egy gyökér férfi vagy, akit csak zavar, hogy adott nőnek van választási lehetősége. Vannak olyan nők, akik tényleg viszolyognak a szoptatástól, mert iszonyú érzékeny mondjuk a mellük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!