Még nem lövellt be a tejem, a baba csütörtökön született, tápszeres pótlást kap, szoptanint használunk, mit tegyek, hogy a mellett jól elfogadja és a tejem belövelljen?
Nyugi..ne összevissza használd a tejserkentőket ! nem szabad..
én nekem pl a homeopátiás chamomilla apasztotta a tejemet..
nekem a laktoherb vált be igyál napi kb 2-3 litert belőle.. ha nem válik be kb 3 nap után vált görögszéna mag teára!!!nagyon hatásos de borzalmas íze van a magokat is edd meg pl joghurttal vagy mézzel!!! illetve a karamalz sör!!!
és nyugi majd beindul ha nem akkor se dől össze a világ akkor megtettél mindent ..van ilyen ... :) csak ne stresszelj rá!
2 napos a baba?
Ennyi idő alatt persze, hogy nem lövell be a tej, nekem is kellett 4 nap mire lett, de akkor sem volt még sok.
Az első hetekben áll be a mennyiség fokozatosan.
A legnagyobb butaság volt elkezdeni tápszerezni, a kórházban nem szóltak, hogy ne tedd, mert akkor nem fog annyira szopni?
A legegyszerűbb megoldás, ha abbahagyod a tápszert, akkor biztos, hogy jobban fogja szívni a tejet.
Az első pár hét erről szól, hogy akár félóránként-óránként mellen van a baba.
Még annyi, hogy a legjobb tejserkentő a baba!
Felesleges mellé mindenféle dolgot enni-inni, szoptasd amilyen gyakran csak tudod.
Ha viszont továbbra is pótolsz tápszerrel, ne várj javulást, sőt...
Közben sikerült egy mellgyulladást átvészelnünk. Folyamatosan fejek minden szopi után, picivel mintha nőne a tej mennyisége, de nagyon minimális még mindig. Ismét kapja a tápszert, amiről elvileg egyszer mzr leálltunk, de nem gyarapodott, sőt, elkezdett fogyni. Nem kockáztattam, inkább tápszeres pótlás szoptaninból a szopás és a lefejt tej után.
Még küzdünk, de nem adjuk fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!