Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szopi helyett mit, én sírok a...

Szopi helyett mit, én sírok a gyerek helyett?

Figyelt kérdés

Picimet se perc alatt sikerült elválasztani. Elfogadta, hogy nincs több cicizés, én viszont kivagyok, nagyon hiányzik.

Akinél ilyen volt a mit talált ki helyette, ami ennyire bensőséges?

Ja, és mikor apadt el annyira, hogy nem feszített, majd teljesen a tejetek?

2010. máj. 7. 22:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%
Én megértelek, ugyanettől rettegek. A középső csajszimmal depis lettem, mikor 4 hónaposan abbahagyta a szopit. Most még csak 2 hónapos a fiam, de nagyon szeretném sokáig szoptatni, mert tudom, hogy megint befordulok, ha ő is abbahagyja majd. De jó neked, hogy 2 évig tudtál szoptatni az ilyeneket úgy irigylem. Bárcsak nekem is megadatna ez az ajándék.
2010. máj. 8. 09:14
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

én sem értem, minek kell ezen kiakadni meg sírni miatta?

nem beteg a gyereked, csak már nem szoptatod tovább...mellesleg már régen nem kellene...

miért gondolják egyes anyukák, hogy csak úgy lehet a szeretetet kifejezni, hogyha a mellüket a baba szájába tömik???!!! bocsi, lehet hogy Te nem vagy ilyen, kérdező, de sajnos sokan ilyen csőlátásúak...

2010. máj. 8. 13:46
 13/13 xStefix ***** válasza:

Mi is itt tartunk lassan, a lányom 26 hónapos. Hát ez van, kedves Kérdező, ennyi idő alatt nemcsak ők szokják meg, hanem mi is. Ezt csak az tudja igazán, aki eljut eddig. :)

Mi nemrég hagytuk el a délutáni alvós szopit, hát nekem is van hiányérzetem rendesen. Amikor nyűglődik, mindig eszembe jut, hogy de magamhoz venném, mert tudom, hogy az megnyugtatná. Dehát következetesnek kell lenni - közeledik a bölcsi ideje! Még így is megvan a reggeli és az esti szopi és szeretném, ha továbbra is meglenne. A lassú elválasztódás nálunk nemcsak a gyereknek jó, hanem nekem is könnyebb egy kicsit. :)

Addig és utána pedig sok-sok bújás, hancúr, birkózás, ölelkezés, puszi, mosolygás... Tény, hogy ez már más lesz, mint a szoptatás volt, dehát ez az élet rendje.

2010. máj. 9. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!