Szopi helyett mit, én sírok a gyerek helyett?
Picimet se perc alatt sikerült elválasztani. Elfogadta, hogy nincs több cicizés, én viszont kivagyok, nagyon hiányzik.
Akinél ilyen volt a mit talált ki helyette, ami ennyire bensőséges?
Ja, és mikor apadt el annyira, hogy nem feszített, majd teljesen a tejetek?
én sem értem, minek kell ezen kiakadni meg sírni miatta?
nem beteg a gyereked, csak már nem szoptatod tovább...mellesleg már régen nem kellene...
miért gondolják egyes anyukák, hogy csak úgy lehet a szeretetet kifejezni, hogyha a mellüket a baba szájába tömik???!!! bocsi, lehet hogy Te nem vagy ilyen, kérdező, de sajnos sokan ilyen csőlátásúak...
Mi is itt tartunk lassan, a lányom 26 hónapos. Hát ez van, kedves Kérdező, ennyi idő alatt nemcsak ők szokják meg, hanem mi is. Ezt csak az tudja igazán, aki eljut eddig. :)
Mi nemrég hagytuk el a délutáni alvós szopit, hát nekem is van hiányérzetem rendesen. Amikor nyűglődik, mindig eszembe jut, hogy de magamhoz venném, mert tudom, hogy az megnyugtatná. Dehát következetesnek kell lenni - közeledik a bölcsi ideje! Még így is megvan a reggeli és az esti szopi és szeretném, ha továbbra is meglenne. A lassú elválasztódás nálunk nemcsak a gyereknek jó, hanem nekem is könnyebb egy kicsit. :)
Addig és utána pedig sok-sok bújás, hancúr, birkózás, ölelkezés, puszi, mosolygás... Tény, hogy ez már más lesz, mint a szoptatás volt, dehát ez az élet rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!