Normális az, hogy egy 10 éves gyerek helyett mindent az anyja csinál meg?
Sajnos nem normális és ez teljesen az anyuka hibája! Nem kellene mindent a feneke alá tolni ilyen módon. 5 év múlva meg ez az anyuka fogja értéktelennek nézni a lányát, mondván úgyse tud semmit megcsinálni.
Ilyen korban már én is segítettem, takarítottam, vigyáztam a kisöcsémre, egyszerűbb ételeket elkészítésében segítettem.
Nem lesz egyszerű a leányzó élete, ha egyszer kiröppen anyuka szoknyája mellől.
Bár én is viszem és hozom a nyegyedikeses fiamat (itthon vagyok), de ő minden megcsinál, amit tud és amit kérek.
Mondjuk 10 évest nem engednék főzni egyedül otthon, egy pict nem fiygel és kész baj, erre ráér később.
előző
Hoszáteszem nem normális dolog egy 10 évesre bízni egy kisebbet, ahogy valaki írtam, maximális szülői felelőtlenség!!
Szerintem meg gyereke válogatja, hogy rá lehet-e bízni a kisebb tesót. Egyébként 8 év korkülönbség van közöttünk.
Nálunk sem arról volt szó, hogy éjjel-nappal én gondoskodtam róla, de ha anyunak otthon olyan tennivalója volt (ablakpucolás, mosás, sütés), akkor mi elvoltunk, játszottunk a másik szobában. Ez is gyerekfelügyelet. :) Mégis mit kellett volna anyukámnak tennie? Egész nap az öcsém mellett stázsálnia, mert kicsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!