Mi az amit megbántál az életedben? Gyerek Férj/? Ha vissza lehetne fordítani időt mindent másképp csinálnál?
Én magamhoz képest korán vállaltam gyereket, bár nem nagyon fiatalon, de szerintem még várom kellett volna. 26 voltam, pedig ideális kor - és nem is azzal van baj, hogy nem éltem ki magam, mert nem vágyok bulikra, inkább csak nyugira! :)
Ugyanakkor nem mondhatom, hogy megbántam, vagy hogy rossz lenne. Pár év múlva ugyanezzel a férjjel, ugyanezt a gyereket szeretném. :)
Én kiéltem, kibuliztam magamat, mielőtt anya és feleség lettem. Nekem pont jó a sorrend ilyen szempontból.
Ezzel kapcsolatban nem bántam meg semmit.
Nem hiányzik sem a bulizás, se semmi ezzel kapcsolatos dolog. Jól érzem magamat itthon.
Szia!
Én azt bánom,hogy ragaszkodtam ahhoz,hogy "előbb esküvő,azután gyerek". Nem akartam,hogy azért vegyenek el,mert terhes vagyok. Viszont az esküvő után 2 évig próbálkoztunk,mire összejött a baba. Nem kívánom senkinek. Ma már mást mondok...örülni kell,ha jön a baba...a többi mellékes ;-) :-)
1.Nem szülnék 30 éves korom alatt (1. gyrekmekemet 28 évesen szültem)
2 Vulkánkutatónak tanultam volna
De ha most lennék a 20-as éveimben, akkor elhúznék ebből az országból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!