Gyermeked játéka, amit megbántál, hogy megvettél? A legjobb választás melyik volt?
Legjobb nincs, mert sok játékával játszik, igazán kedvenc nincs.
Legrosszabb: karácsonyra kapott tűzoltóautót. Akkor tologatta fél óráig, és azóta sem nyúlt hozzá. :(
A járássegítő, csak porfogónak jó, mert nem biztonságos. Amiket lehet vele játszani, nagyon ingerszegény.
A legjobb vétel a toronyépítő/egymásba rakható poharak, még egy ezres sem volt.
Jaras segito es bebikomp nallunk sem jott be, csak porfogonak. A bebikompot mar el is pakoltam a jarassegito atalakithato futo kismotornak igy azt meg nem adtam fel teljesen.
A legjobb valasztas egy golyopalya volt amit hasznaltan vettunk. Ezt 9-10 honapos kora ota nyuzza minden aldott nap. Mostmar bele tudja dobalni az elefant fulebe a golyokat es nagyokat nevet amikor az orrmanyan kijon. A palya resszel is sokat jatszik mar 2 golyot is bedobal egyszerre, nagyon lekoti.
A masik kedvenc egy nagy labda. Ez utan szokott maszkalni, felall, dobalja, most mar visszaguritja. Imad labdazni. Nehany kis muanyag autot tologat es ha en epitek szereti lerombolni.
11 honapos
szia!
nekem is 4-gyerkőcöm van szóval van itthon játék bőven!
legjobb: lego duplo, playmobil, thomas take along, kisebbeknek chicco mondo asztalka, wow autók, chicco autó
legrosszabak: Fisher Price zenélő fejlesztő játékai, szépek drágák, zajosak a gyereknek nem kell, játszószőnyeg, bébycomp, játékhíd, interaktív babák, plüssök
legrosszabb:játszószőnyeg,plüssök.
legjobbak:lego duplo,felfújható strandlabda és egy golflabda
Nem nagyon van időm elolvasni az összes választ, de az első válaszadó a szívemből beszél, főleg a "fejlesztő" játékkal kapcsolatban! (szintúgy pedagőgös vagyok:) Mikor én ezt leírtam egyszer a Fischer Price Fanok majdnem széttéptek..
Az én kisfiamnak is van F. P játéka, a három mókakocka, keresztanyjától kapta kb 7-8 hónapja, de még mindig talál benne újat. Nem veszünk szekérderéknyi játékot, mert szeretnénk, ha a kreativitása abban fejlődhetne, hogy ő maga találja ki, hogyan lehet bármilyen használati tárggyal játszani. Én az oviban is arra törekedtem, hogy a gyerekek képesek legyenek a kis semmiségből Valamit létrehozni.
Mindenesetre amit vettünk, azok közül jó vásár volt a játszószőnyeg, a montesszori torony, a képeskönyvek, a labda, járássegítő, bármilyen autó.
Ami nem annyira, az a Clemmy, (meg egy csomó plüss, amit a tanácstalan barátoktól kap...)
egy 13 hónapos kissrác anyukája
Játszószőnyeg TÖK FÖLÖSLEGES mindig aludt rajta; míg elfért rajta, még nem tudta értékelni, mire tudta volna értékelni, kinőtte....... Vettünk egy Chicco zenélő hiper-szuper játékot (6.000.- volt) Egyszer sem játszott vele.
Ami jó: színes nagy kockák, egy színes rongybaba hatalmas hajjal (nekem is hosszú a hajam és a kislányom haj-függő, kb mint más gyerekek cici-függők), puha színes labdák amiket könnyen megfog.
Kedvencek: távirányító, mobil, fazék, tépőzáras cipő, sodrófa.
1 éves a kislányom
Köszönöm a válaszaitokat!
Nekem három gyerek után a következő a meglátásom:
a könyvek mindig jók (leporellók, állatos képeskönyvek,Tesz vesz város stb.)
építőkockák
társasjátékok, kártyák, memória
babák
kismotor
traktor, kisautók
Amit csak kerülgetnek:
(játszószőnyeget nem használtuk ki)
rengeteg plüss
nagyon apró játékok, amik tudnám, kitől kerültek ide:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!