Gyermeked játéka, amit megbántál, hogy megvettél? A legjobb választás melyik volt?
Nálunk a legó duplo a legjobb választás mert azzal naponta 24 órát is képes játszani. (2,5 évesek múltunk) Könyveket, plüssöket imádja.
Ami anno rossz választás volt, logikai játékok, rágókák (még csak szájba sem vette őket (igaz nem is tőlünk kapta) Bébikomp járássegítőnek, kiváló helyfoglaló volt.
Van egypár olyan játéka amit nagyon ritkán vesz elő és nem arra a célra használja amire van. Ilyen a Tobby robot mely számot, betűt, formát és pár dalt énekel de tanulni utál a lányom így Tobby az orvos babává lépett elő. (legalább nem kell bele elemet venni):)
Ami nagyon nem kellett volna, azok a fa kirakók, öltöztetős maci, és ilyen autós falapos vacak, sosem rakja ki, csak szétdobálja, egyáltalán nem érdekli, h összerakja.
Három nagy kedvenc van, a babytaxi, egy tescos fa parkoló, és egy játékkonyha, amit én készítettem, egy szekrényt feláldoztam, alul sütő, a polcra felrajzoltam a gázrózsákat, kapott üres tojástartót, fakanalat, egy rossz zománcos edényt, fedővel, üres teás dobozokat, fél nap eljátszik vele :)
A Fisher Price játékok nálunk is csúfosan megbuktak, oroszlános kismotor, sosem nézett rá, van csigánk, azt sem használja, mókakockák is csak porosodnak.
Hát a legtutibb játékok:egymásba rakaható poharak,9 hónaposan kapta mai napig játszik vele(tavaszal lesz 3 éves).A másik egy öltöztetős maci.Mindkettő párszáz forintos játék,de jó vétel volt.
Ráadásul vihető mindenhova,elfér a táskában.
FP nálunk se jöttek be igazán.
Na akkor ellenpélda :)
Igazán rossz nincs...csupán talán a plüssök, de azokat tőlem "örökölte". Meg a rugós hinta...nagyon jól fejlesztette az egyensúlyérzékét, de sajnos amúgy is vékonyka és annyit ugrált benne, hogy fogyott. :( Gyorsan el is adtam.
Jók:
FP bigyók mindegy milyen fejlesztő játék (teknőc, csiga, telefon, kutya, kocka, zsiráf, mássz utánam füles, csillagtorony, építőtorony stb) imádja őket nyomkodni, ahogy villognak, zenélnek, beszélnek. Utánozza őket, táncol rájuk. :) szóval lehet kövezni az én lányom imádja őket.
Hintaló "beleülős" műanyag, van hogy abban nézi a meséjét is meg, persze gyízik ezerrel. :)(a víziló árából vettem neki nem FP német márka)
Járássegítő viziló szintén FP :) Már 10 hónaposan hajtotta két lábbal mint bébitaxit, amikor meg már járt a babáját tologatta benne. :) Sírt amikor 15 hónapos korában eladtam.
Játszóasztalka szülinapjára kapta, zenél és arra táncolni nagyon szeret. ez sem FP, német Bruin farmos állatos.
Játszószőnyeg. 8 hetesen tettük bele először és 1 éves koráig remekül elszórakozott vele. Szintén FP átalakíthatós dzsungeles verzió. Apuka szíve fájt érte annyira jól ki tudtuk használni.
No és hogy betegye a kaput :) a legjobb vételünk.
FP rázós állíthatós hintaszék. 3in1 dzsungeles verzió. Hasfájós volt, sokszor napközben csak ebben tudott pihenni. Zenél is, szereti mint mindent ami zenél. Ma már a reggeli és esti tejcit ebben hintázva issza meg. Napközben is bele szokott ülni mesekönyvet nézeget. Gyakorlatilag 19 hónapja minden nap használjuk. :) Strapabíró.
Üdv
09:23-as: nekem nagyon tetszik a játék, amit belinkeltél
Fisher price Go Baby Go Crawl & Cruise musical. Itt tényleg van mit felfedezni, de ahogy látom, az ára is borsos, de Magyarországon nem igazán lehet megvenni - a neten való keresgélésem alapján. Esetleg van tippetek, hol lehet megvenni (olcsóért) ?
Amit megbántam: az ezredik kisautó, munkagép...már nem tudom hova rakni őket, de még mindig hiányzik neki valami...pénteken kitalálta, hogy lánctalpas buldózere még nincs. Tényleg csak sima kerekes buldózere van vagy három, lánctalpasból meg csak ekéje és markolója. De én vagyok a hülye, hogy megveszem neki :(
Amik a legjobbak voltak, azok amikkel sokat játszott, mégis szinte újként az eredeti áron tovább tudtam adni, miután kinőtte. Ilyen volt a Fisher Price tanulószék (ezt másfél évig használta és utána többért adtam el, mint amennyiért újonnan vettem). A másik a Hupple, ez egy mozgásharmonizáló félgömb. Két évig imádtuk, majd vagy 40ezerért el tudtam adni...
Illetve most már több, mint egy éve sláger a sima Tesco-s favonat. Már három készletet pakolhat egymásba. Imádja. Olcsó volt, sokáig lefoglalja és ezzel még én is szeretek játszani...
Elsőre ennyi.
Nálunk igazából nem volt ilyen játék. Leginkább a plüssöket nem szeretem, túl sok van belőlük, és mindet kaptuk. Én elég körültekintően választottam a kislányomnak játékokat, és szinte mindet szereti.
Csodálkozom, hogy a játszószőnyeg ennyi helyen nem vált be. Én 2 hónapos korától arra raktam a kislányomat, és egészen amíg nem ült föl, imádta, utána már nem érdekelte.
Egy játéka van, egy babazongora ami az őrületbe kerget, olyan sokáig és fülsértően zenél, ez a vásárláskor nem derült ki. De a kislányom imádja, sajnos.
A legjobb vétel egy beülős foglalkoztató volt, használtan vettem, sehol se láttam ilyet Magyarországon. Ránézésre olyan, mint egy bébikomp, de ennek nincs kereke, és benne ül a baba. Körbe tud forogni, és sok játék van rajta, és az alján tud rugózni. Ez nagyon hasznos a mai napig, amíg főzök, ott van benne mellettem a kislányom, és lefoglalja magát. Ilyesmi:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!