Nagyon elvagyok keseredve, szerintetek mi lenne a legjobb választás?
Hát ez kemény! Szerintem a legjobb megoldást választottad!
Talán egy hét után kiderül, hogy még egy hét sem olyan vészes a fiadnak ott a mamiékkal, biztos az állatokkal is jól ellesz. Te meg feküdj! Emelni semmiképp ne emeld, az én nagyobbikom ilyenkor tanult meg bemászni az etetőszékbe, a mosdó alá tettünk egy kisszéket, ahhoz sem kellett felemelnem, a kiságyából kivettük a kiszedhető rácsokat, ott bújt ki meg be...
NAgyon szorítok, hogy minden rendben legyen!
Biztatásként leírom barátnőm esetét: neki az 5. hónapban kinyílt a méhszája (pontosan mennyire azt nem tudom), de befektették kórházba (pedig első gyereke volt, még otthon is feküdhetett volna, de azt mondták, mozdulnia sem szabad...). A betöltött 36. héten kiengedték, hogy ha akar, már jöhet a baba, erre a kiírt időpont előtt szült egy nappal, pedig volt ott már lépcsőzés, takarítás és minden, amit el lehet képzelni... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!